ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Am aflat cine i-a furat inima campioanei olimpice de la Atena. Camelia Potec a dezvăluit identitatea iubitului său

Campioana olimpică de la Atena la proba de 200 metri liber a fost întotdeauna discretă cu viaţa ei particulară.

Avatar

Publicat

pe

Campioana olimpică de la Atena la proba de 200 metri liber a fost întotdeauna discretă cu viaţa ei particulară. Mai ales când a venit vorba despre relaţii, Camelia s-a rezumat să spună: „Am un iubit”. Cu ocazia petrecerii organizate de ziua ei, fosta înotătoare a fost mai vorbăreaţă şi a mărturisit, în exclusivitate pentru „ring”, cine este cel care i-a furat inima.

Camelia Potec şi-a sărbătorit împlinirea a 32 de ani într-o atmosferă intimă şi destinsă la restaurantul Cocoşul Roşu, unde campioana olimpică de la Atena a avut invitaţi de marcă din lumea sportului şi nu numai.

Printre aceştia s-au numărat Ion Ţiriac, Nicolae Bănicioiu, Mihai Leu, Monica Roşu, Andreea Răducan, Laura Badea, Monica Iagăr, Ionuţ Iftimoaie, Mihai Covaliu, Carmen Bunaciu, Alina Dumitru, Sandra Izbaşa, Viorel Păunescu. Actuala preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie, vizibil marcată de emoţie, a vorbit în premieră, pentru “ring”, despre relaţia pe care o are de aproape un an.

„Nu-mi place să vorbesc despre ceea ce fac în viaţa particulară. Dar acum, dacă este şi iubitul meu la această petrecere, vă pot spune că îl cheamă Alexandru, la fel ca pe fratele meu. Suntem împreună de aproape un an şi nu este o persoană publică. Ne simţim bine împreună, totul este perfect”, ne-a declarat sărbătorita.

Ţiriac a venit fără cadou. I l-a trimis acasă Dacă toţi invitaţii au venit cu daruri la petrecere, Ion Ţiriac a făcut excepţie. Dar asta nu înseamnă că a uitat-o pe sărbătorită. Cunoscutul businessman a preferat să-i trimită cadoul acasă, după cum ne-a mărturisit Camelia. Un dar special a primit de la Mihai Leu care, pe lângă buchetul de flori, i-a adus o mănuşă de box cu dedicaţie. Alina Dumitru a fost însoţită de logodnicul ei, Ciprian, cei doi având programată nunta în acest an.

„Cât am făcut sport de performanţă nu am avut timp să organizez petreceri aşa de mari cu atâţia prieteni alături. De acum încolo voi putea să mă bucur enorm că sunt alături de mine”, ne-a mai spus Camelia Potec.

Advertisement

Premiată de actori!

Pe lângă orchestra care a întreţinut atmosfera, a mai cântat Silviu Biriş, iar câţiva actori de pantomimă au interpretat câteva momente de referinţă din activitatea sportivă a Cameliei Potec, a lui Mihai Leu şi a Alinei Dumitru. La final, actorii i-au dăruit fostei înotătoare o medalie care semăna cu aceea câştigată de Camelia la Jocurile Olimpice de la Atena.

Alina Dumitru împreună cu iubitul

Împreună cu mama și fratele Sărbătorita, alături de echipa de baschet a Stelei Nicolae Bănicioiu, Andreea Răducan, Ion Țiriac și Viorel Păunescu

„Camelia este o persoană deosebită, cu un caracter puternic, şi a demonstrat asta cât a fost sportivă. Acum, ca preşedinte, trebuie să arate calităţi de manager.”ION ŢIRIAC

„Îmi doresc să reuşesc în postura de preşedinte al federaţiei aşa cum am făcut-o ca sportivă. Acum, la ceas aniversar, îmi doresc sănătate pentru a avea spor în toate.” CAMELIA POTEC

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *