ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alina Vidican nu scapă nici după divorț de Cristi Borcea. Ce i s-a întâmplat în propriul restaurant din Miami

După 8 ani de iubire, Alina Vidican și Cristi Borcea s-au căsătorit în vara anului 2011. Destinul i-a ținut numai cinci ani în postura de soț și soție, timp în care Alina a adus pe lume doi copii.

Avatar

Publicat

pe

După 8 ani de iubire, Alina Vidican și Cristi Borcea s-au căsătorit în vara anului 2011. Destinul i-a ținut numai cinci ani în postura de soț și soție, timp în care Alina a adus pe lume doi copii. Blondina a plecat de atunci în Miami, unde deține un restaurant făcut cadou de fostul soț la despărțire. Ce i s-a întâmplat de curând?


Alina Vidican nu scapă nici după divorț de Cristi Borcea


Cristi Borcea s-a căsătorit civil cu Alina Vidican pe 20 august 2011, la Primăria Voluntari, după ce s-a despărțit de fosta sa soție, Mihaela Borcea, cu care fusese însurat 23 de ani. Ceremonia a fost oficiată de primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, și a durat zece minute. Nașii cuplului au fost Gigi Becali și soția sa, Luminița. Alina a devenit ”doamna Borcea” după opt ani de concubinaj.


Imagine de la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican


Cei doi și-au spus ”adio” după cinci ani în care au fost soț și soție, timp în care Alina a adus pe lume doi copii. În data de 18 noiembrie 2016, fostul acționar de la Dinamo a ieșit din închisoare pentru a se prezenta în fața notarului, la Constanța. Fiecare a semnat actele de divorț, înțelegându-se și în privința averii pe care o aveau de împărțit. După ce documentele au fost semnate, Borcea s-a întors în spatele gratiilor, dat fiind că mai avea de ispășit pedeapsa în ”Dosarul Transferurilor”, iar Alina urma să plece în Miami.


Ce i s-a întâmplat în propriul restaurant din Miami?


Potrivit apropiaților, Alina a primit pensie alimentară lunară de 10.000 de euro, apoi 120.000 de euro în cont și a putut trăi în continuare în apartamentul fostului soț din Miami. Imobilul urmează să intre în posesia copiilor lor, când aceștia vor împlini 18 ani.
Așadar, după divorțul de Borcea, blondina s-a stabilit la Miami, într-un apartament de lux în care locuiește alături de cei doi copii ai lor și se ocupă îndeaproape de restaurantul pe care i l-a lăsat cadou la despărțire omul de afaceri.


Localul are specific românesc, așa că evenimentele pe care Alina le organizează pentru românii din Miami sunt multe. De curând, în restaurant a avut loc o petrecere de pomină pentru comunitatea românească din Miami, iar unul dintre artiștii invitați a fost Dan Ciotoi. Artistul a făcut un show de zile mari, dar și o gafă cât casa.
Luat de valul dedicațiilor, interpretul a improvizat o rimă neîmbunătățită: ”Vreau să cânte muzica/la petrecerea lui Borcea”. Mai mult, Ciotoi a insistat cu dedicațiile făcute pentru Borcea, făcând-o pe Alina, probabil, să se simtă inconfortabil.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *