ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandru Cumpănașu, amenințat de interlopi. Dezvăluiri neașteptate făcute acum. Ce face Poliția

Unchiul Alexandrei Măceșanu a devenit victima clanurilor interlope și primește amenințări pe bandă rulantă.

Avatar

Publicat

pe

Unchiul Alexandrei Măceșanu a devenit victima clanurilor interlope și primește amenințări pe bandă rulantă. Alexandru Cumpănașu se bazează pe faptul că oamenii legii își vor face datoria. Alexandru Cumpănașu este amenințat.

Dezvăluiri neașteptate făcute acum

Odată cu dispariția nepoate sale, Alexandru Cumpănașu a devenit un personaj controversat. Afaceristul este acum ținta amenințărilor, dar se bazează pe oamenii legii sa îl ajute la rezolvarea acestor probleme.

Cu puțin timp în urmă, pe pagina personală de socializare, unchiul Alexandrei Măceșanu a scris un mesaj dur, la care a atașat și câteva imagini cu mesajele primite din partea interlopilor.

Alexandru Cumpănașu a intrat în vizorul interlopilor

După ce a primit mesaje de genul ”Unde te prind îți tai beregata, 3,600 de cuțite bag în tine”, Alexandru Cumpănașu nu se lasă intimidat. Acesta îi avertizează pe infractori că vor ajunge pe mâna oamenilor legii.

„Clanurile interlope au scăpat de sub control. Această amenințare am primit-o acum câteva minute. Vă transmit atât: mai bine mor în picioare, decât să mor în genunchi. Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari. Cu o viață suntem datori toți. Dar eu cred că ați făcut o imensă greșeală acum.

Indiferent că sunteți din clanul Duduienilor, alt clan sau doar niște golani ordinari sunt sigur că Poliția acum va acționa. Nu mai aveți scăpare. Nu mă voi opri din a arăta oamenilor cum amenințați, șantajați, împărțiți zone de influență sub amenințarea morții”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Advertisement

Familia lui Cumpănașu a fost atacată

În urma cu aproximativ o lună, Cumpănașu susținea că familia lui a fost atacată de o persoană cu probleme psihice. Femeie care i-a atacat atunci familia a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din București.

Atunci, Alexandru Cumpănașu a povestit într-un live pe Facebook cum el și soția sa au trecut prin clipe îngrozitoare. Acesta este în stare să facă orice pentru familia lui și le-a cerut ajutorul celor ce îl urmăresc să o identifice pe femeie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *