ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandru Cumpănașu, adevărul despre Zanni de la Survivor 2021. Toată România a aflat asta

Ce spune Alexandru Cumpănașu despre Zanni, concurentul de la Survivor România 2

Avatar

Publicat

pe


Ce spune Alexandru Cumpănașu despre Zanni, concurentul de la Survivor România 2


După apariția sa în competiția Survivor România, Zanni a atras un număr mare de fani, dar și admirația unui număr impresionant de telespectatori. Printre cei care îl admira pe tânărul concurent se pare că se află și Alexandru Cumpănașu. Acesta susține că-l cunoaște pe Zanni încă de dinainte ca acesta să aparaăla emisiune și are o părere foare bună despre tânăr.


Alexandru Cumpănașu despre Zanni: ”A avut ambiție, curaj, determinare”


Alexandru Cumpănașu spune ca îi cunoaște biografia lui Zanni, iar acesta poate fi considerat, din punctul său de vedere, un exemplu pentru ceilalți tineri de vârsta lui, deoacre a reusit sa-și depășească situația și condiția prin ambiția de care dă dovadă.


De asemenea, îi recunoaște și talentul la muzică și este de părere ca tânărul cântă bine.
”Nu cântă deloc rău, dar în primul rând apreciez la el faptul că vine dintr-un mediu sărac și că a avut ambiție, curaj, determinare și a reușit în cele din urmă că-și atingă visul.
Este un exemplu din punctul ăsta de vedere, cu siguranță”,a spus Alexandru Cumpănașu într-un live pe TikTok, după ce a fost întrebat ce părere are despre Zanni


Ce spunea Zanni, la Survivor România


Zanni a devenit unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor după ce fanii au descoperit felul de a fi al tânărului acoperit cu 100 de tatuaje. Dincolo de rezultatele bune obținute pe traseu, Zanni s-a făcut remarcat prin faptul că spune întotdeauna ce gândește, este direct și nu menajeaza pe nimeni prin ceea ce spune, chiar cu riscul de a deranja cu adevărul.
“Nu mă interesează de cei din jurul meu dacă eu simt, spun adevărul! Treaba mea în echipa este să-i mențin pe toți sinceri.

Advertisement


Sunt foarte mulți care se mint foarte mult pe ei! Ne mințim că ne iubim! Fiecare răsuflă ușurat dupa ce nominalizăm și iese cineva afară. Nu am venit aici să ne facem prieteni! Dacă pleacă cineva din echipa asta s-ar simți lipsa doar a unora.
Să ne nominalizam și gata cu vrăjeala!Nu suntem suficient de pregătiți și se vede diferența dintre echipe.


Zanni de la Survivor: „Gata cu vrăjeala!”


Unii au foarte multe remușcări, unul nu este bun acolo, altul este bun acolo. Sunt unii care nu au fost buni nici acolo, nici acolo! Asta este adevărul și eu sunt aici să spun: “Gata cu vrăjealaaaa!”. Nu știu acum cum vede publicul treaba asta și echipa va sări pe mine că sunt aici să spun când cineva minte sau cineva se ascunde. Așa cum am spus cel mai slab va cădea de la sine, dar cel mai fals va ceda pentru că voi fi acolo că să cedeze! S-ar putea să sară cineva cu bocancii pe mine! Nu vreau eu să fac lumină în echipă, dar asta mă face pe mine fericit. Cumva, strategic nu este prea sănătoasă pentru că s-ar putea să mi-o dea la “temelie”!”,a spus Zanni, atunci când a fost întrebat ce părere are despre oamenii din echipa lui.
Discursul acesta a fost apreciat de admiratorii show-ului care l-au felicita pe Zanni pentru felul său de a fi, direct și sincer.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *