ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandra Ungureanu, apariție șocantă la Măruță. Ce a putut purta la ochi: ”Speri să îi placă Iuliei Albu?”

Alexandra Ungureanu a fost prezentă luni în emisiunea ”La Măruță”. Revenită recent în atenția publicului datorită concursului ”Bravo, ai stil”, cântăreața a impresionat cu ținuta sa, demnă de o gală a show-ului pe care l-a câștigat.

Avatar

Publicat

pe

Alexandra Ungureanu a fost prezentă luni în emisiunea ”La Măruță”. Revenită recent în atenția publicului datorită concursului ”Bravo, ai stil”, cântăreața a impresionat cu ținuta sa, demnă de o gală a show-ului pe care l-a câștigat.

Vestimentația, însă, l-a bulversat pe moderator, făcând-o să o întrebe mai multe detalii despre unele accesorii îndeosebi, cum ar fi cel pe care l-a purtat pe față. Astfel, artista a adus-o în discuție pe Iulia Albu, critic de modă, nucleul multor scandaluri cu vedete în ceea ce privește îmbrăcămintea purtată, dar și atiudinea avută în mediul online.


Alexandra Ungureanu speră la un verdict pozitiv din partea Iuliei Albu pentru ținuta ei purtată la Măruță. Accesoriul pentru față l-a uimit pe moderator

Alexandra Ungureanu a impresionat cu ținuta sa purtată astăzi ”La Măruță”. Este vorba despre un costum în culoarea mov, asimetric. Dar nu croiala acestuia a uluit, ci accesoriul sclipitor purtat pe față. Tot el a făcut loc și Iuliei Albu în discuție.
„Mi-am luat acești ochelari pentru că la tine în emisiune vedetele vin vedete stilate”, a spus cântăreața.
„Te referi la Iulia Albu? Speri cumva să îi placă ținuta ta?”, a întrebat Măruță.
„O să-i arătați că am fost pe aici? Sper să îi placă (n.r. Iuliei Albu) Da, m-ar afecta în tăcere dacă nu i-ar plăcea”, a încheiat Alexandra Ungureanu.
A câștigat ”Bravo, ai stil”
„Sunt extrem de fericită, este proiectul anului meu, un proiect căruia m-am dedicat total, cu determinare, cu speranță, cu o putere pe care mi-am descoperit-o de-a lungul competiției și care a fost susținută de toată dragostea pe care am primit-o de la cei de acasă.

Din punctul meu de vedere, premiul acesta simbolizează atât stilul, cât și faptul că sunt iubită de atât de multă lume, lucru care pe mine mă face extrem de bucuroasă și recunoscătoare nu numai acum în prag de Sărbători. Consider că este cel mai frumos cadou pe care puteam să îl primesc și apreciez foarte mult ca m-au susținut atât de mult.
Le mulțumesc tuturor colaboratorilor mei din acest proiect, echipei Kanal D, familiei și prietenilor care m-au «suportat» în această perioadă încărcată cu tot ce înseamnă ea – stres, oboseală, depresie, cădere și iar ridicare”, spunea Alexandra după câștigarea concursului de la Kanal D.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *