ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandra Stan s-a îndrăgostit. Ne-a arătat chiar ea de cine!

Alexandra Stan s-a îndrăgostit lulea și nu ascunde acest lucru

Avatar

Publicat

pe

Alexandra Stan s-a îndrăgostit lulea și nu ascunde acest lucru. După ce s-au izolat la Târgu Mureș împreună, în octombrie, acum vedeta a oficializat relația și a postat imagini cu iubitul ei pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan a făcut luna trecută o vizită în Ardeal, alături de iubitul ei. Din nefericire, acesta a fost depistat pozitiv cu COVID-19, așa că cei doi au rămas izolați la Târgu Mureș. Acum, porumbeii au ieșit din „cuib” și s-au întors la Constanța. Cântăreața a ieșit să mănânce în oraș, pe litoral, alături de Bogdan Drăghici, iubitul cu care s-a mândrit pe rețelele de socializare

S-a despărțit de Bogdan, s-a cuplat cu alt Bogdan

Alexandra Stan a avut anterior o relație cu un alt Bogdan. Cei doi s-au despărțit, dar au rămas prieteni foarte buni. Vedeta și Bogdan Stăruială au păstrat respectul reciproc, pentru cei patru ani pe care i-au petrecut împreună.

„Suntem foarte buni prieteni. Ne ştim de 16-17 ani, nu ai cum să nu menţii prietenia. E ca şi cum e familia mea, adică cineva cu care te ştii de atâta timp, chiar dacă am încercat o relaţie şi timp de patru ani a fost totul ok. Relaţia ajunsese într-un punct în care stăteam, lucram tot timpul împreună. Petreceam tot timpul împreună. Dădeam mail-uril împreună. Când faci toate chestiile cu un om, intervine rutina, iar după aia simţi nevoia să faci şi altceva. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Alexandra a mers împreună cu noul iubit Bogdan într-o vizită la el acasă, în Ardeal. Doar că acesta a acuzat stări de răceală, iar testul la coronavirus, făcut la o clinică din Târgu Mureș, a iești pozitiv. Așa că ambii au intrat în carantină, după cum a anunțat chiar vedeta, marțea trecută, când și-a băut cafeaua, prin Skype, alături de Liza şi Fere, la emisiunea „Cu capu-n zori”, de la TVR 1. Ea nu prezenta niciun fel de simptome, dar urma să-și repete testul Covid ca și iubitul ei. Despre acesta nu a spus niciun cuvințel, păstrându-i secretă identitatea așa cum a mai făcut-o.

Alexandra Stan are o istorie a relațiilor nefericită

Anul trecut, Alexandra Stan a mărturisit prin ce momente grele a trecut, atunci când a fost snopită în bătaie de impresarul și partenerul ei de atunci, Marcel Prodan.

Advertisement

„A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul.

A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, «hai gata calmează-te», nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea «că e ok, ne descurcăm»”, a dezvăluit Alexandra.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *