ZiarulRing

28-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandra Stan a luat ochii tuturor bucureștenilor.

Alexandra Stan uimește cu fiecare apariție. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că îi place mâncare, ba chiar statul acasă din perioada de urgență a împins-o să devină și o bună bucătăreasă, dar pentru a păstra un echilibru, merge și la sală

Avatar

Publicat

pe

Alexandra Stan uimește cu fiecare apariție. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că îi place mâncare, ba chiar statul acasă din perioada de urgență a împins-o să devină și o bună bucătăreasă, dar pentru a păstra un echilibru, merge și la sală. De acolo au surprins-o venind și fotoreporterii CanCan.


Alexandra Stan, surprinsă în colanți după o sesiune la sala de forță. A luat ochii tututor bucureștenilor


Senzuală, înfloritoare, copilăroasă și rar tristă, astfel apare Alexandra Stan pe rețelele de socializare. Vremurile în care priveam cu fior imaginile cu vânâtăile de pe fața după ce a fost lovită de așa-zisul ei iubit s-au cernut de mult. Timpul a trecut în favoarea ei. Acum, dat fiind și contextul în care ne aflăm, Alexandra are timp și libertate pentru a face tot ceea ce dorește. Face muzică, încântând gusturilor cât mai multor oameni și merge des la sala de fitness. În colanți, pantofi sport, un hanorac, șapcă și o geantă mare pe umăr, cântăreața și-a arătat trupul bine sculptat tuturor bucureștenilor.

Alexandra Stan a fost surprinsă de fotoreporterii CanCan ieșind de la sala de fitness
Aceasta a fost văzută ieșind de la sala de sport din Complexul Pescariu, unde a trudit din greu, și îndreptându-se către locuința sa pe care o folosește doar atunci când se află în București. Majoritatea timpului și-l petrece la Constanța, oraș natal.


Despre filmul intim postat pe contul ei de socializare


La finalul anului trecut, Alexandra Stan incingea armosfera în mediul online după ce a publicat, fără să vrea, imagini demne de filmele pentru adulți. Aceasta dansa goală prin casă și se unduia simțindu-se liberă. Imaginile îi erau destinate doar iubitului său de atunci. Cântăreața a vorbit despre înregistrarea video buclucașă.


„Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele «știri» cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a scris vedeta.


Cât despre cum s-a scuzat în fața părinților, blondina le-a explicat că a fost o simplă eroare, nedorind ca gestul său să facă înconjurul internetului, ci să ajungă doar la partener.
„Le-am zis și părinților mei că îi iubesc și îi respect mult. A fost o eroare cu video-ul și nu aș fi vrut să îi jignesc în niciun fel. Și în fața părinților lui m-am simțit prost. Îți dai seama, și oameni adventiști”, a declarat Alexandra Stan într-un interviu pentru ”La Măruță”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *