ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are cu ce să îi dea pe spate pe concurenții Asia Express.

Cântăreața Nico și fiica sa, Alexandra Matei, își testează limitele la ”Asia Express” sezonul 3, de la Antena 1

Avatar

Publicat

pe

Cântăreața Nico și fiica sa, Alexandra Matei, își testează limitele la ”Asia Express” sezonul 3, de la Antena 1. Până acum, cele două par să fie încurcate numai de lăsarea nopții, când sunt nevoite să își caute cazare. Cea care a dorit să participe la show a fost fiica artistei, care a mai avut o experiență televizată de acest gen, ”Supraviețuitorul”, emisiune în care s-a simțit atât de bine, încât a dansat provocator în fața colegilor săi.


Alexandra Matei, fiica lui Nico, surprinsă în timp ce dansa provocator


Celebra cântăreață Nico și-a făcut curaj, la insistențele fiicei sale, Alexandra Matei, să accepte provocarea ”Asia Express”. Tânăra și-a dorit să participe la aventura de pe Antena 1 având în spate o experiență televizată de acest gen, ”Supraviețuitorul”, show filmat în 2016.


Atunci, tânăra s-a făcut remarcată prin dezinvoltura și veselia sa, reușind să atragă toate privirile încă din primul episod. După ce a mers la plajă în sandale cu toc și cu un decolteu amețitor, fata a făcut senzație cu un dans din sâni. Mai mult, fata a acceptat să repete figura, spre amuzamentul colegilor săi de insulă. De altfel, fata lui Nico îi calcă pe urmele sale în privința apetitului pentru intervenții estetice, dar făcute cu măsură. Alexandra nu și-a pus numai silicoane în cabinetul medicului estetician, ci și-a injectat și acid hialuronic în buze.


Perechea a părăsit competiția devreme


Experiența pentru echipa Nico-Alexandra s-a încheiat devreme. Cele două au fost surprinse de fotoreporteri, pe 13 noiembrie, când ar fi trebuit să fie în Filipine, la concertul ”We Will Rock You”, organizat la Sala Palatului. Cu câteva kilograme în minus, dar cu un zâmbet larg pe chip, Nico a vizionat cu plăcere spectacolul cu Loredana Groza în rolul principal.


Alexandra Matei, la ”Supraviețuitorul”


Cât despre ce nu le este permis, pentru moment, echipelor care au participat la ”Asia Express”, ei bine, ca în orice alt contract semnat pentru participarea la o emisiune care se filmează înainte de a apărea pe sticlă, cei ieșiți din show nu au voie să dea declarații ori să apară public (decât după ce își face apariția emisiunea pe micile ecrane), pentru a nu divulga prea multe secrete din culisele aventurii.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *