ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Alexandra Dinu îl DESFIINŢEAZĂ pe Mutu: A plecat de peste tot cu scandal, este neserios

În ianuarie, Adrian Mutu va împlini 35 de ani. Încă nu se ştie sigur dacă îşi va încheia cariera la Petrolul Ploieşti.

Avatar

Publicat

pe

În ianuarie, Adrian Mutu va împlini 35 de ani. Încă nu se ştie sigur dacă îşi va încheia cariera la Petrolul Ploieşti. Până una-alta, prima soţie a fotbalistului i-a făcut o caracterizare, pentru „ring”, celui pe care lumea l-a supranumit „Il Fenomeno”.

Mutu a fost, în ultimii ani, în atenţia presei fie prin prestaţiile sale pe teren, fie prin ieşirile extravagante în viaţa particulară. Cine îl cunoaşte mai bine pe fotbalist decât cea care i-a fost alături timp de doi ani? Alexandra Dinu nu a fost surprinsă că Mutu nu mai este convocat la echipa naţională. „Faptul că domnul Piţurcă nu-l cheamă pe Adi la naţională nu înseamnă că el este o victimă. Lui îi place să se victimizeze. Adi nu a plecat de nicăieri strângând mâna şi lăsând loc de bună ziua. Să spună «Mulţumesc pentru ce aţi făcut pentru mine, OK, drumurile noastre se despart». Nu s-a întâmplat niciodată lucrul ăsta. El a dat dovadă de neseriozitate. Însă nu cred că eu spun ceva nou, acesta-i omul Adrian Mutu. Când a plecat de la Fiorentina, a fost în linişte şi pace? A mai găsit de atunci o echipă bună? De ce nu-l convoacă Piţurcă? Pentru că este el al dracu’? Părerea mea este că totul este legat de comportamentul lui Adi. Pentru că Mutu pleacă din cantonament când are el chef. Normal că un antrenor, oricine o fi el, nu agreează aşa ceva. Legile trebuie să fie aceleaşi pentru toţi jucătorii. Dacă unul îşi permite să plece din cantonament oricând, atunci şi ceilalţi fotbalişti ar dori să facă asta şi nu ar mai fi disciplină. Nu ştiu ce antrenor îşi doreşte în echipă un fotbalist care nu este un exemplu pozitiv pentru ceilalţi”, a declarat, pentru „ring”, Alexandra Dinu.


Mutu nu-i un exemplu pozitiv

Pentru a compara viaţa extrasportivă a lui Mutu, Alexandra a făcut o paralelă cu viaţa unui actor. În acelaşi timp, ea trage o concluzie pertinentă: talentul nu-i de ajuns pentru a fi mare. „Eu nu mă pricep la fotbal, eu vorbesc despre oameni, despre comportamente. Şi eu dacă merg într-un platou de filmare dimineaţa şi am stat până la 5 dimineaţa prin discoteci, cluburi, nu ştiu dacă regizorul mă va mai ţine în echipă. Probabil va spune despre mine că sunt o persoană neserioasă, nu? Ar însemna lipsă de respect pentru meseria pe care o practic. De ce trebuie să mă suporte pe mine colegii obosită, incapabilă să dau altcuiva replica? Eu cred că, cu cât un jucător sau un om, în general, este mai talentat, cu atât trebuie să fie mai responsabil şi un exemplu pozitiv pentru ceilalţi. Mulţi oameni talentaţi s-au pierdut în băutură sau droguri. Dar cei care s-au respectat… Uite, de exemplu, Clint Eastwood. El face regie şi la 80 de ani, un talent care s-a respectat. Mulţi au trăit cu impresia că sunt talentaţi şi le este suficient. Talentul nu este suficient, munca este esenţială”, a încheiat prima soţie a lui Adrian Mutu.

„Adi pleacă din cantonament când are el chef. Ce exemplu este el pentru ceilalţi colegi?” – Alexandra Dinu

2 ani au fost căsătoriţi Alexandra Dinu şi Adrian Mutu, între 2001 şi 2003.

2005 este anul când Adrian Mutu s-a recăsătorit cu Consuelo Matos Gomez

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *