ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alex Velea, reacție uimitoare când a fost întrebat dacă ar mai repeta experiența Asia Express. Ce a spus de bani

Alex Velea, reacție uimitoare când a fost întrebat dacă ar mai repeta experiența Asia Express.

Avatar

Publicat

pe

Alex Velea a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 36 de ani. Artistul a oferit un interviu în care vorbește despre casa în care s-a mutat recent cu familia sa, dar și despre show-ul Asia Express. Alex Velea, reacție uimitoare când a fost întrebat dacă ar mai repeta experiența Asia Express.

Ce a spus de bani


Alex Velea, Antonia și cei doi copii, Dominic și Achim, s-au mutat într-o casă ”ca-n filme”, spune el, o casă pentru care atât el cât și iubita sa au muncit enorm. Nu vrea însă să ”epateze” și să spună câți bani l-a costat, însă își asigură fanii că e casa visurilor sale.


”Obișnuim să nu epatăm. Mai ales când nu e cazul. Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit, pe care ne-am dorit-o foarte mult și în care suntem foarte fericiți. Poate o să v-o arătăm, dar cu siguranță, n-o să vă spunem cât costă sau să umflăm prețurile cum fac alții de dragu’ de a ieși în evidență. Spun asta mai ales pentru oamenii care nu au fost atât de norocoși ca noi și care sunt “bombardați” de “vedete” cu toate achizițiile. Luate pe barter”, spune Alex Velea, potrivit Click.ro.


N-ar mai participa la Asia Express


În această perioadă Alex Velea încă este în izolare și spune că și-a descoperit o nouă pasiune: jocurile cu PlayStation, motiv pentru care nu se plictisește deloc. Alex Velea a participat la emisiunea-concurs Asia Express, de la Antena 1, împreună cu prietenul său Mario Fresh. Acesta a fost eliminat relativ repede din competiție.


Întrebat dacă ar mai repeta această experiență, Alex Velea a replicat scurt și la obiect: ”Depinde de ce bani câștig din treaba asta și ce expunere îmi oferă. Teoretic, nu m-aș mai duce”, a spus artistul, potrivit sursei citate.


În perioada cât a fost plecat în Asia Express, Alex Velea mărturisește că i-au lipsit mult Antonia și copiii. Acesta s-a întors în țară ”cu câteva kilograme în minus, dar sexy. Nu sunt nici sensibil, nici bolnăvicios”, a conchis Alex Velea.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *