ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alex Velea, mărturii-şoc: „Sunt ÎNFIAT şi am un frate VITREG”

Avatar

Publicat

pe

Nu doar Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr se înfurie uneori când citesc tabloidele. Şi Alex Velea a trecut prin câteva episoade tensionate când ziarele i-au dat de veste că va fi tăticul unui copil „din flori” sau că a călcat strâmb în compania colegei Antonia.
„Să fim serioşi! În urma mea las numai haos dacă este să citesc tabloide. Am lăsat-o pe una gravidă, eu sunt înfiat şi mi-au găsit şi un frate vitreg. Aş râde, dar e cam amară situaţia!”, a mărturisit, pentru „ring”, Alex Velea. Tânăr, faimos şi, din păcate pentru fanele lui, „foarte” însurat, cântăreţul speră să rămână la fel până la o vârstă înaintată.

„Eram cel mai mic şi luam mereu bătaie”
Alex Velea şi-a făcut loc pe piaţa muzicală deşi, de dragul mamei lui, a terminat o facultate cu profil tehnic. „Am început să cânt oficial la nouă ani, când am câştigat concursul «Vedete cu ghiozdan». Până atunci îmi plăcea să cânt ca oricărui copil. Şi mă uitam toată ziua, la televizor, la filme cu Bruce Lee şi cu Van Damme, apoi coboram în faţa blocului să exersez loviturile. De fiecare dată luam bătaie de la ceilalţi pentru că eram cel mai mic de vârstă. Îmi place sportul şi acum, dar nu neapărat fotbalul. Am terminat Electromecanica, Ingineria şi Protecţia Mediului. Facultatea aceasta am dus-o la capăt mai mult de dragul mamei mele, dar sunt conştient că nu voi profesa niciodată în domeniu”, ne-a declarat Alex Velea.

Îşi răsfaţă soţia cu omletă şi pateu cu pâine
Pe 18 iulie 2010, cântăreţul a renunţat la burlăcie şi a cerut-o de soţie pe iubita lui, Ana Maria, iar naşi le-au fost Andreea Bănică şi Lucian Mitrea. De atunci, lucrurile merg… „La fel! Ba nu, e un pic mai bine decât neînsurat!”, glumeşte Alex. Cu toate că sunt mai mult plecaţi şi mănâncă adesea la restaurant, cântăreţul obişnuieşte să o răsfeţe pe Ana cu micul dejun la pat: „Gătesc ceea ce ştie orice bărbat: omletă, pateu cu pâine şi cereale cu lapte!”.

200 de invitaţi au avut Alex Velea şi Ana la nunta lor, de patru ori mai mulţi decât la cununia civilă.

„Peste mulţi ani voi fi probabil un moş foarte, foarte sexy, tatuat şi care poartă baston la mişto, fără să aibă nevoie de el.”

ALEX VELEA

Advertisement

„Dacă n-aş fi artist, mi-ar plăcea să fiu… chatist! Glumesc, nu trece asta! Deocamdată îmi place ceea ce fac!”, ALEX VELEA

28 de ani are Alex Velea, cântăreţ originar din Craiova, care în urmă cu 10 ani câştiga concursul muzical „Star Factory”, de la Prima TV.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *