ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alex Bodi, reacție halucinantă după ce Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT: ”Trebuie să dovedească”

Bianca Drăgușanu a fost chemată azi la DIICOT. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacție din partea fostului soț la auzul veștii. Ce a spus Alex Bodi?

Avatar

Publicat

pe

Bianca Drăgușanu a fost chemată azi la DIICOT. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacție din partea fostului soț la auzul veștii. Ce a spus Alex Bodi?

Alex Bodi, reacție halucinantă după apariția Biancăi Drăgușanu la DIICOT

Alex Bodi a vorbit despre faptul că fosta soție a fost chemată ca martor în cazul acestuia. Blondina a fost citată în dosarul în care controversatul afacerist este acuzat de trafic de persoane, prostituție și constituirea unui grup infracțional.

Bărbatul încearcă din luna noiembrie a anului trecut să scape de pedeapsa prelungită de judecători – arestul la domiciliu. Anchetatorii arată că afaceristul este supect într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, șantaj și constituirea unui grup infracțional în urma racolării repetate a mai multe tinere pentru exploatarea acestora fizică în vederea unui câștig material.

În cazul aferent au fost citate mai multe persoane, ultima pe listă fiind chiar fosta soție. Alex Bodi s-a arătat mulțumit de decizia procurorilor de a o implica pe fosta prezentatoare de televiziune în caz, mai cu seamă că foștii soți nu mai au voie să comunice pe perioada desfășurării anchetei.

„Vorbim despre niște lucruri serioase, vorbim aici de niște chestii care o să rămână scrise negru pe alb”

„Nu am de ce să îmi fac griji și nici de ce să îmi fie teamă. Până la urmă, vorbim despre niște lucruri serioase, vorbim aici de niște chestii care o să rămână scrise negru pe alb, și fiecare ce spune trebuie să dovedească. Până la urma urmei, adevărul va ieși, indiferent cât de târziu, adevărul va ieși la iveală. Vorbim de o instituție a României, nu e nici un fel de joacă.
Și referitor la faptul că a fost chemată ca martor, ăsta e un lucru bun, așa nu o să mai ia niciodată legătura cu mine, și nici eu cu ea, ca și consecință nu o să mai dau curs acestor cancanuri pentur că justiția judecă pe fapte și pe dovezi, nu pe chestii care sunt aruncate în presă. Deci totul o să fie bine”


Ce spune avocatul afaceristului?

„Judecătorul de caz de la fond nu a fost atent nicio clipă. Motivarea are o singură pagină. În dosar nu există nicio persoană cu numele XXX, fată exploatată sexual de Bodi, pe tot parcursul lui 2018 în Eleveia. Nu există nicio declarație a ei. Singurul înscris e un proces verbal făcut pe scaun în birou de un ofițer.

Advertisement

Declarația ei, fotografii ale ei, nimic nu există. Totodată, nu există niciun însccris financiar de tranfer monetar. Nu există nicio adresă a celeilalte fete. Ea spune că a făcut trei plăți în trei ani. În total 1200 de euro. Ea persoanl declară la procuror că nu l-a cunoscut nicio secundă pe Alexandru Bodi și că nu cunoaște să îi fi trimis vreun ban”, a detaliat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, pentru știripesurse.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *