ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alex Bodi i-a îmbogățit pe lăutari. Câți bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a îmbogățit pe lăutari. Câți bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare că omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și se distrează de zile mari, chiar dacă nu-și poate părăsi locuința.

Avatar

Publicat

pe

Alex Bodi i-a îmbogățit pe lăutari. Câți bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare că omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și se distrează de zile mari, chiar dacă nu-și poate părăsi locuința.

Viitorul soț al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomină, unde i-a avut ca principali invitați pe Tzancă Uraganu, Elis Armeanca și Florin Salam, cărora le-a dat mii de euro. Cum i-a îmbogățit Alex Bodi pe lăutari, la petrecerea din arest.
Cum i-a îmbogățit Alex Bodi pe lăutari, la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi trăiește clipa și se bucură la intensitate maximă de fiecare zi. Chiar dacă se află, în prezent, la arest la domiciliu omul de afaceri o ține numai în distracții. Potrivit celor de la spynews.ro, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dat o petrecere de zile mari în vila sa de lux din Tunari, iar printre invitații săi de seamă s-au numărat lăutarii Tzancă Uraganu, Elis Armeanca și Florin Salam. Au curs băuturi fine, s-a ascultat muzică de petrecere, iar dedicațiile s-au ținut în lanț. Mai mult, se pare că logodnicul Dariei Radionova ar fi scos din buzunar circa 20.000 de euro pentru petrecerea care a durat trei zile, ca în basme, semn că problemele cu legea nu i-au afectat afacerile.


Cum i-a îmbogățit Alex Bodi pe lăutari, la petrecerea din arest. În timp ce Alex Bodi își revenea din euforia provocată de petrecerea-maraton, fosta lui soție îi îngrijea copilul. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă duminică, 1 februarie, când a ieșit la mall alături de fiica ei Sofia și de fetița lui Alex Bodi și a Iuliei Sălăgean. Designerul s-a comportat ca o mamă pentru cea mică încă de pe vremea când ea și Alex Bodi erau împreună. Și dacă vă gândeați că Bianca și Bodi au rupt orice legătură, ei bine se pare că nu este tocmai așa, deoarece blondina a prins mare drag de micuța Selena, fiica omului de afaceri

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Daria Radionova


După relația tumultoasă pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi e decis să se însoare din nou, de data aceasta cu Daria Radionova. Deși internauții i-au spus, de multe ori, că frumoasa șatenă seamănă foarte mult cu fosta lui soție, afaceristul nu ține cont de gura lumii și e convins că și-a găsit marea iubire în brațele rusoaicei, care și-a lăsat familia, prietenii, jobul și viața din Marea Britanie în urmă, totul pentru a fi alături de iubitul ei. Alex Bodi spune că îi este foarte recunoscător partenerei sale pentru susținerea și dragostea pe care i le arată în fiecare zi.

„În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *