ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alex Bodi a ajuns în fața judecătorilor. Ce s-a întâmplat azi cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi nu respiră, încă, ușurat. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trece prin multe emoții în aceste zile.

Avatar

Publicat

pe

Alex Bodi nu respiră, încă, ușurat. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trece prin multe emoții în aceste zile. Se va întoarce sau nu în spatele gratiilor? Ce s-a întâmplat cu iubitul Dariei Radionova, după ce a ajuns în fața judecătorilor.


Ce s-a întâmplat azi cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu


De când s-a însurat cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a ajuns în lumina reflectoarelor presei din România, iar situația nu s-a schimbat nici după cei doi s-au despărțit. Omul de afaceri a ajuns marți, 9 februarie 2021, în fața judecătorilor de la Tribunalul din Craiova pentru a-și afla sentința. Reamintim că Alex Bodi a fost acuzat de diverse fapte penale precum proxenetism, spălare de bani, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional.


Conform celor de la Spynews, după ce a ieșit din sala de judecată, Alex Bodi s-a arătat foarte bine dispus și optimist, fiind convins că totul se va termina cu bine. Iubitul Dariei Radionova le-a declarat oamenilor din presă că procesul a rămas în pronunțare, iar decizia finală va fi luată în curând, în decursul serii de 9 februarie.

„Așteptăm. Este în pronunțare până mai târziu, știe domnul avocat mai bine. Trebuie să fiu încrezător. Cum a spus și domnul avocat, am ajuns la un moment în care trebuie să schimbe puțin lucrurile în bine”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars, potrivit spynews.ro.
Alex Bodi ar vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu?

Deși s-au despărțit după o relație de doi ani de zile, se pare că nu s-a sfârșit totul între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Deși afaceristul din Mediaș s-a logodit cu Daria Radionova, iar Bianca a găsit dragostea în brațele lui Gabi Bădălău, gurile rele spun că cei doi foști soți ar mai nutri sentimente unul pentru celălalt.


Actuala iubită a lui Alex Bodi ar fi luat foc atunci când a aflat de o anumită întâlnire care a avut loc între omul de afaceri și Bianca Drăgușanu. Se pare că Alex Bodi nu a putut-o uita atât de repede pe fosta lui soție, ceea ce a scos-o din minți pe frumoasa rusoaică. Daria Radionova l-a amenințat pe Bodi că pleacă din țară, iar afaceristul a reușit să o împace, revenind, astfel, la sentimente mai bune.
„Daria își făcuse bagajul, a plâns două zile la rând. Nu mai suportă această situație. Crede că el nu o iubește suficient, altfel cum se întâmplă toate aceste lucruri? Alex a împăcat-o, până la urmă, dar sunt pe teren minat, foarte sensibil. E posibil ca relația să se rupă. Ea s-a cam săturat, e clar că Bianca e în mintea lui”, au declarat surse din anturajul cuplului pentru cancan.ro

Advertisement