ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Alessandra Stoicescu RECUNOAŞTE: „Am trăit mai mult în Antene decât în afară”

De două decenii la trustul Intact, realizatoarea TV ne-a recunoscut că cea mai mare parte din viaţa ei a petrecut-o în televiziune şi deşi a avut suficiente oferte să părăsească postul, nu le-a luat în seamă niciodată.

Avatar

Publicat

pe

De două decenii la trustul Intact, realizatoarea TV ne-a recunoscut că cea mai mare parte din viaţa ei a petrecut-o în televiziune şi deşi a avut suficiente oferte să părăsească postul, nu le-a luat în seamă niciodată. A debutat în televiziune în 1994, în calitate de corespondent special în redacţia de ştiri a Antenei 1.

În perioada 1995-2000, a fost editor şi prezentator TV alături de Lucian Mândruţă, la jurnalul Observator 19. În aceeaşi perioadă a devenit producător şi prezentator al emisiunilor „Puterea din umbră”, „7 Zile”, „Q&A” la Antena 3. În 2011, a pus bazele Intact Media Academy, supervizând în acelaşi timp şi proiectele IMA şi FMA din postura de Director Executiv al societăţii Intact Media Group.

Antena… cealaltă casă

Vedeta TV mărturiseşte că întreaga ei viaţa şi-a dedicat-o trustului Intact, însă nu are niciun regret deoarece i s-a oferit şansa să înveţe şi să crească alături de o mare familie.

„Am crescut în Antene şi am stat foarte mult timo aici, conştientă, decât în oricare parte. Am intrat la vârsta de 18 ani, anul acesta s-au făcut 20 de ani, deci clar în afara Antenei am trăit mai puţin. E o parte din viaţa mea, nu îmi mai dau seama. Am carduri, am adresa de corespondenţă, Bucureşti-Ploieşti 25-27, o voi schimba evident, având în vedere ultimele evenimente. Reflexul, de foarte mulţi ani, când mă întreabă cineva ce adresă am, să dau adresa de acolo… Pentru că, în mintea mea, Antena înseamnă jumătate acasă”

„Suntem o familie”

Advertisement

Astfel, în 20 de ani de carieră, Alessandra a primit oferte să părăsească trustul, dar le-a refuzat de fiecare dată.

„Au fost propuneri să plec în altă parte, niciodată nu le-am luat în serios, pentru că, eu cred că trebuie să construieşti, iar eu aici am construit şi aici mi s-au dat foarte multe şanse, pornind de la zero. Faptul că mi s-au dat aceste şanse aici, de a învăţa, a creşte şi identifica care sunt zonele în care îmi e cel mai bine nu poate fi cumpărat de nimeni şi nici nu poate fi şters cu buretele. Momente bune şi momente rele sunt peste tot, la orice loc de muncă, însă, aici, e ca într-o familie. Noi suntem o familie şi nu sunt vorbe mari. Ni le ştim pe toate, am crescut împreună”, a adăugat prezentatoarea TV.

„Televiziunea mi-a schimbat felul de a vedea viaţa.”, ALESSANDRA STOICESCU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *