ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alec Baldwin a luat o decizie radicală. Are legătură cu soția lui

În mijlocul scandalului în care este implicată Hilaria Baldwin, soțul ei a luat o decizie radicală. Alec Baldwin a pus piciorul în prag și a anunțat decizia șoc.

Avatar

Publicat

pe

În mijlocul scandalului în care este implicată Hilaria Baldwin, soțul ei a luat o decizie radicală. Alec Baldwin a pus piciorul în prag și a anunțat decizia șoc.


Alec Baldwin a luat o decizie radicală în urma acuzelor aduse soției sale. În luna decembrie, internauții au acuzat-o pe Hilaria Baldwin că minte în legătură cu rădăcinile ei spaniole. Utilizatorul a subliniat că accentul ei spaniol părea să dispară uneori, mai ales în timpul unui segment Today Show, la care Hilaria a participat.


Alții care au cunoscut-o în primii ani au dezvăluit că s-a născut și a crescut la Boston sub numele Hillary Hayward-Thomas. “Am fost la liceu cu ea. Îmi amintesc de o persoană cu adevărat drăguță, dar pe deplin o fată albă din Cambridge”, a scris pe Twitter o persoană. Oamenii care au pretins că au mers la școală cu Hilaria au susținut că nu a vorbit niciodată cu accent spaniol.


Alec Baldwin a luat o decizie radicală. Și-a închis contul de Twitter


În ultimele săptămâni, Baldwin a folosit platforma Twitter pentru a-i lua apărarea soției sale. Actorul nominalizat la Oscar a criticat chiar și Instagram în urmă cu ceva timp, numind aplicația ”o porcărie”. ”Trebuie să-ți faci loc prin buruienile de pe Twitter. Platforma este doar o mare livadă de porcării. Și chiar eu am împrăștiat niște porcării pe acolo cu unele lucruri pe care le-am spus”, a spus Baldwin.

Luni însă, se pare ca Alec Baldwin a luat o decizie radicală și s-a retras definitiv de pe Twitter. Acesta a făcut anunțul chiar pe platformă, înainte de a dispărea. ”Twitter e ca o petrecere la care toată lumea țipă. Nu e cine știe ce petrecere. La revedere”, a scris actorul înainte să se delogheze pentru o ultimă oară.


Alec Baldwin este căsătorit din 2012 cu Hilaria Baldwin, autoare și instructor de yoga. Cei doi au împreună cinci copii, o fată și patru băieți. Actorul mai are și o fată din căsătoria cu actrița Kim Basinger, pe Ireland, în vârstă de 25 de ani. În ultimii ani s-a remarcat prin parodierea lui Donald Trump.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *