ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ajuns la azil, Irinel Columbeanu a dat cărțile pe față. Cum a fost, de fapt, căsnicia cu Monica Gabor: „Am fost amândoi câștigați”

Irinel Columbeanu, direct din azil, și-a deschis sufletul și a vorbit despre mariajul cu Monica Gabor. Au fost căsătoriți 5 ani, perioadă în care au devenit și părinți, iar acum a spus cum a fost, de fapt, pentru el.

Avatar

Publicat

pe

Irinel Columbeanu, direct din azil, și-a deschis sufletul și a vorbit despre mariajul cu Monica Gabor. Au fost căsătoriți 5 ani, perioadă în care au devenit și părinți, iar acum a spus cum a fost, de fapt, pentru el.

Irinel Columbeanu a vorbit despre mariajul cu Monica Gabor
La 66 de ani, după ce a suferit o cădere financiară uriașă și s-a confruntat și cu probleme medicale serioase, Irinel Columbeanu a ajuns acum la azilul unde a stat și tatăl său, precum și Zina Dumitrescu.

Fostul milionar de la Izvorani spune că se simte mult mai bine aici, decât acolo unde se mutase cu chirie. Din căminul de bătrâni, el a oferit un interviu lui Adiță Voicu, în emisiunea„Fiță cu Adiță”.

În cadrul acestuia, el și-a deschis sufletul și a vorbit despre unele dintre cele mai sensibile subiecte din viața sa, printre care și căcnicia cu Monica Gabor. Ei au fost căsătoriți 5 ani, timp în care eu devenit și părinții unei fetițe.

Orașele din România care atrag turiștii toamna asta. Sunt în topul destinațiilor favorite
Lună Nouă în zodia Balanță! Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru Lei
Sfatul zilei de marți, 10 octombrie 2023. Atenție, Pești!
Irina Rimes, făcută cu ou și cu oțet după discuția avută cu Theo Rose la Vocea României. Jignirile depășesc imaginația: „Este foarte greu”

În urmă cu 12 ani, au divorțat, iar Monica și-a refăcut viața în America, acolo unde acum locuiește cu noul său partener de viață, fiul acestuia, dar și cu Irina, care s-a mutat la ea de câțiva ani.

Advertisement

Irinel Columbeanu a fost sincer și a comparat căsnicia cu mama fiicei sale cu un joc de noroc. „Pot spune că întreaga mea căsnicie alături de Monica a fost ca jucatul la cazinou.

Un cazinou mai special, cazinoul vieții, în care e bine să te așezi la masă și să dai cu zarul. Eu zic că am fost amândoi câștigați”, a spus Irinel Columbeanu de la azi, conform wowbiz.ro.

Monica și Irina l-au căutat
De altfel, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor și fiica lor, care nu mai vrea să revină în România, l-au căutat și știu că este la căminul la batrâni. Totodată, fostul milionar speră că îi vor face curând și o vizită.

Fostul șef al Agenției Naționale Anti-Doping iese în față, la o lună după…


„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni. Irina m-a sunat și Monica mi-a scris. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a dezvpluit Irinel Columbeanu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *