ZiarulRing

27-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Aici locuiește Clotilde Armand, alături de soț și copii. Cum arată casa noului primar al Sectorului 1. FOTO

După controverse, acuze și emoții, datele de la Biroul Electoral Central au declarat-o învingătoare la alegerile locale 2020, pentru postul de primar al Sectorului 1, pe Clotilde Armand. Oficialul USR a devenit liderul zonei în care locuiește împreună cu soțul și cei patru copii.

Avatar

Publicat

pe

După controverse, acuze și emoții, datele de la Biroul Electoral Central au declarat-o învingătoare la alegerile locale 2020, pentru postul de primar al Sectorului 1, pe Clotilde Armand. Oficialul USR a devenit liderul zonei în care locuiește împreună cu soțul și cei patru copii.


Clotilde Armand locuiește într-o casă cochetă, alături de soț și copii. Noul primar al Sectorului 1 și-a amenajat căminul cu bun gust


Clotilde Armand (47 de ani) locuiește de mai bine de 20 de ani în România, unde a venit împreună cu soțul ei, matematicianul Sergiu Moroianu. Cuplul, alături de cei patru copii ai lor, locuiește într-o casă din Sectorul 1 al Capitalei. În urmă cu patru ani, candidatul USR a dat un interviu pentru Casa Jurnalistului din zona sa de confort. A arătat publicului casa sa, în care modernul se împlinește cu mobilierul clasic, cu tablouri, oglinzi cu rame spectaculoase și perdele și draperii cusute de mână. Întreaga imagine a căminului este compeltată de fotografiile de familie, așezate din loc în loc.


Potrivit declarației de avere pe care oficialul a întregit-o în campania electorală pentru alegerile locale, locuința este achiziționată de cei doi soți în anul 2020 și are o suprafață de 242 mp. Familia Armand-Moroianu mai deține o casă, cumpărată în anul 2014, de 300 mp, dar care este doar pe numele lui Clotilde Armand. Cuplul are și un apartament pe numele celor 3 fete ale lor și un altul moștenit de Sergiu Moroianu.

Cea de-a doua casă care apare în declarația de avere a politicianului este localizată în Sectorul 4. Conform Kanal D, este vorba despre o clădire veche, boierească, aflată în apropierea Patriarhiei, care în prezent este închiriată unei firme. Chiria obținută de pe urma proprietății a fost anul trecut de 32.400 de euro, este notat în declarația de avere.


Acuzații de fraudă la Sectorul 1


În seara de 28 septembrie, polițiști și jandarmi au fost chemați la Direcția de Salubrizare a Sectorului 1, de unde au ridicat procese verbale, probe, laptopuri și alte materiale de campanie. În după-amiaza acelei zile, Clotilde Armand și reprezentanții alianței USR Plus au sunat la 112 și au reclamat o posibilă fraudă electorală, după ce oameni ai alianței, care erau prezenți la Direcția de Salubrizare în calitate de observatori, au văzut cum un bărbat, candidat la o funcție de consilier, a ieșit cu un braț plin de procese verbale din sediul Biroului Electoral de sector, care se află la parterul instituției numite. Luat la întrebări, bărbatul ar fi fugit la etajul 1 al clădirii, într-o încăpere, unde reprezentanții alianței USR Plus ar fi găsit și alte procese verbale goale, dar și mai multe materiale de campanie.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *