ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Agresată în mijlocul petrecerii. Momente critice pentru Carmen de la Sălciua

Agresată în mijlocul petrecerii. Momente critice pentru Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua, pe numele ei adevărat Carmen Maria Racolța, este o cântăreață și textieră de manele și muzică de petrecere

Avatar

Publicat

pe

Agresată în mijlocul petrecerii. Momente critice pentru Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua, pe numele ei adevărat Carmen Maria Racolța, este o cântăreață și textieră de manele și muzică de petrecere.

Începând cu 2017 se afirmă la nivel național, devenind una dintre cele mai succes cântărețe ale genului. Relația sa amoroasă cu interpretul de muzică de petrecere Culiță Sterp a fost intens discutată de tabloidele și ziarele de scandal din România.


Agresată în mijlocul petrecerii


Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi, asta, din păcate, nu o scutește de momente cât se poate de neplăcute. Astfel că, fiind invitată să cânte la o petrecere privată, artista a avut parte de momente nu foarte plăcute. Scăparea ei a venit din partea bodyguard-ului acesteia, care se afla și el la respectiva petrecere.

Momentul mai puțin delicat s-a petrecut în momentul în care artista cânta la petrecerea la care a fost invitată. Carmen, fiind în mijlocul oamenilor care se distrau, a avut surpriza ca unul dintre petrecăreți, fără să se uite, să o îmbrâncească suficient pentru ca artistei să i se șteargă zâmbetul de pe față. Norocul ei a fost că a apucat să se sprijine de unul dintre bărbații din preajma ei.


Agresată în mijlocul petrecerii.


Paparazii de la wowbiz au reușit să imortalizeze momentul delicat prin care a trecut artista. Salvarea ei a venit din partea bodyguard-ului, aflat în vecinătatea artistei. Se pare că tânărul petrecăreț, care a împins-o, nici nu s-a sinchisit să-și ceară scuze. Ba mai mult, era tare mândru de fapta sa, fiind cu totul numai un zâmbet. Se pare că Bachus pusese stăpânire pe bunele maniere ale tânărului. Din fericire, lucrurile s-au calmat repede, artista văzându-și mai departe de momentul ei artistic de la petrecerea în cauză.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *