ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Afacerea secretă pe care Toni Iuruc a vrut să pună mâna. Ce a făcut iubitul Simonei Halep

Toni Iuruc a vrut dintotdeauna să se dezvolte din ce în ce mai mult în zona afacerilor.

Avatar

Publicat

pe

Toni Iuruc a vrut dintotdeauna să se dezvolte din ce în ce mai mult în zona afacerilor. Pe ce afacere pe care o credea de succes a vrut să pună mâna? Ce a făcut iubitul Simonei Halep în urmă cu câțiva ani?


Toni Iuruc, vise mari din tinerețe. Pe ce afacere a vrut să pună mâna?


Toni Iuruc a cochetat dintotdeauna cu viața bună și cu luxul, iar acum nici că are de ce să-și facă griji că ceva se va schimba în această direcție. A avut mereu vise mari și a tins spre cele mai bune afaceri, iar la un moment dat chiar a vrut să pună mâna pe Clubul Francez. Avea doar 29 de ani pe atunci și nu era un chip deloc cunoscut lumii întregi. Iubitul Simonei Halep este unul dintre cei mai discreți afaceriști din România ce a venit în vizorul tuturor la brațul sportivei.


Faptul că imaginea lui a rămas în umbră nu a însemnat că nu și-a dorit să exceleze și să arate tuturor de ce este în stare, pentru că a fost atras mereu de lumea milionarilor. La 29 de ani, Toni Iuruc a fost la un pas să dea marea sa lovitură ce putea să-l propulseze pe primele pagini în rândul publicațiilor de business. În anul 2009, firma administrată de mama lui a încercat să preia cel mai de fițe complex de wellness din România de la acea vreme, arată wowbiz.ro.
Toni Iuruc ar fi dat lovitura în 2009 dacă ar fi pus mâna pe afacerea la care râvnea


Chiria/lună – 22.736, fără TVA


”Clubul francez”, situat în Satul Francez, zona Nordului, era în 2009 locul unde toți milionarii Capitalei își dădeau întâlnire. Un abonament anual la centrul de relaxare costa cât o mașină. Locul a fost deținut de municipalitate, ulterior cedată unei societăți comerciale care s-o administreze, în schimbul unei chirii. Firma lui Iuruc a pierdut atunci licitația, iar ALPAB a cedat fraților Popescu clubul pentru 22.736 euro chirie lunară, fără TVA.