ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Afacerea care a ajutat-o pe Dalida din Las Fierbinți să câștige bani frumoși. Ce făcea ea până să joace în serialul de la PRO TV

Avatar

Publicat

pe

Protagoniștii serialului Las Fierbinți reușesc să își suplimenteze veniturile și datorită afacerilor pe care le dețin sau de care se ocupă îndeaproape. Este și cazul actriței care o interpretează pe Dalida, din celebrul show de pe PRO TV, care a reușit să câștige sume frumoase de bani, chiar înainte să primească acest rol.


Afacerea care a ajutat-o pe Dalida din Las Fierbinți să câștige bani frumoși


Ecaterina Ladin e originară din Republica Moldova și i-a cucerit rapid pe români datorită rolului din serialul de renume. Înainte să își schimbe viața complet, actrița cu o poveste demnă de scenariile de film și-a încercat norocul și într-un alt domeniu, față de scena artistică. Pauza ei din actorie a fost de aproximativ trei ani, în care nu a mai apărut în niciun proiect artistic. A fost vorba de o experiență total diferită față de cea din prezent, în cadrul show-ului de la PRO TV.


Pe vremea când tocmai venise în Capitală, actrița a fost nevoită să își câștige existența și să se întrețină, de aceea a optat pentru o idee care să o ajute se se stabilizeze financiar, la început de drum. Mai mult, sumele de bani pe care le câștiga în teatru erau modice, iar Ecaterina Ladin a avut nevoie și de ajutorul fratelui său în acea perioadă a vieții, în care a decis să pună și o pauză actoriei.


Ce a făcut Dalida, înainte de Las Fierbinți?


“Am avut o pauză de trei ani pentru că am avut o afacere. Fratele meu pe care l-am pierdut a avut o afacere în Chişinău cu producere de ţiglă metalică şi accesorii. La un moment dat mi-a zis că are un utilaj pe care nu-l foloseşte şi mi-a propus să deschid eu o fabrică în Bucureşti.
Eu eram muncitoare, dar nu ştiam nimic despre o astfel de meserie. Din teatru nu prea reuşeam să mă întreţin pentru că nu aveam cetăţenie română şi nimeni nu putea să mă angajeze, nimeni nu putea să mă plătească. Fratele meu m-a întreţinut vreo doi ani în Bucureşti, el îmi trimitea bani, el mi-a luat apartament după ce am terminat facultatea.
El m-a ajutat foarte mult, dar la un moment dat mi-a zis: «M-am săturat să am grija ta, nu mă deranjează că te întreţin, dar tot timpul stau cu grija că nu ţi-e bine acolo, hai să-ţi faci afacerea ta.» Am acceptat”, a povestit Ecaterina Ladin, în trecut, potrivit adevărul.ro.