ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adriana Iliescu atrăgea toate privirile în tinerețe. Cât de frumoasă era cea mai bătrână mamă din România

Avatar

Publicat

pe


A adus premiera de a deveni mamă la 66 de ani în România, dar puțini știu cum arăta atunci când era tânără. Fotografia cu Adriana Iliescu de la vârsta de 20 de ani a surprins pe toată lumea. Cum arată atunci cea care este cunoscută drept cea mai bătrână mamă din țara noastră?


Cum arăta Adriana Iliescu la 20 de ani?


A devenit cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, după ce și-a îndeplinit visul și a născut primul său copil la vârsta de 66 de ani. Cu toate că a fost pe prima pagină a ziarelor în trecut, iar televiziunile abia dacă au lăsat-o să respire după ce a născut, puțini știu povestea ei. Adriana a fost profesoară universitară de literatură modernă. Chiar dacă a ajuns la o vârstă respectabilă, sufletul îi este tânăr și se simte cu atât mai bine atunci când este în preajma fiicei sale. Adriana și-a început viața de familie la doar 20 de ani. Deși a rămas însărcinată la scut timp după căsătorie, din motive medicale nu a putut păstra copilul. „Vreti sa scoateti un copil cocosat, stramb? Ce vreti sa faceti?!”, i-au spus doctorii.


„În plus, din cauza TBC-ului, m-aș fi decalcifiat foarte tare. Și tatăl meu a avut TBC, era o boală rușinoasă pe vremuri, aproape nevindecabilă. Am avut norocul că am prins penicilina și ne-am salvat. TBC-ul a făcut multe victime: Balcescu, Filimon, familii întregi de scriitori, muzicieni”
Adriana Iliescu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *