ZiarulRing

23-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adrian Minune a făcut mișcarea anului: Ion Țiriac este alături de el

Adrian Minune s-a aflat în vacanța la Poiana Brașov, potrivit gsp.ro. Nimeni nu și-a imaginat ceea ce avea să urmeze.

Avatar

Publicat

pe

Adrian Minune s-a aflat în vacanța la Poiana Brașov, potrivit gsp.ro. Nimeni nu și-a imaginat ceea ce avea să urmeze.

Și asta pentru că Adrian Minune a cântat iar după momentul cu pricina nu a mai fost rugat să facă el poze cu alte persoane, ci a solicitat chiar el o poză cu Ion Țiriac. Acesta se găsea chiar în locul în care Adrian Minune se afla prezent.


Celebrul manelist a fost rugat insistent să cânte în localul respectiv. Chiar dacă nu se număra pe lista artiștilor care ar fi trebuit să presteze, Adrian Minune a acceptat, susține sursa citată. Nu înainte de a se fotografia cu Ilie Năstase și Ion Țiriac.


Manelistul a postat încă o fotografie în care apare alături de Ion Țiriac. Adrian Minune este îmbrăcat într-un sacou negru şi cu papion la gât. În dreapta lui Ţiriac se afla Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, la Berlin. Reacția incredibilă a fanilor


„De obicei esti rugat sa faci poze cu lumea, dar de data asta cred ca tu l-ai rugat pe om pentru o poza…Adrian, cum e sa stai langa oameni bogați?”, au reacționat imediat fanii lui Adi Minune.


„Miliardarii Romăniei! Pe bune, omul cu valoare să vede din depărtare. Adi, seful mapamondului”, a postat un alt internaut

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *