ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adina Buzatu și Gheorghe Zamfir au petrecut alături de Sting, Zucchero și Andrea Bocelli

Gheorghe Zamfir și stilista Adina Buzatu au participat la petrecerea aniversară, de 60 de ani, a lui Andrea Griminelli, considerat cel mai bun flautist contemporan al lumii.

Avatar

Publicat

pe

Gheorghe Zamfir și stilista Adina Buzatu au participat la petrecerea aniversară, de 60 de ani, a lui Andrea Griminelli, considerat cel mai bun flautist contemporan al lumii.

Griminelli a organizat, pe arena Pala Bigi, din Italia, un concert caritabil de ziua sa. Sting, Zucchero, Gheorghe Zamfir, Andrea Bocelli, Amii Stewart și Sumi Jo au fost doar câțiva dintre artiștii care au cântat în cinstea sa.
„Am trăit o nouă experință extraordinară alături de uriașul Gheorghe Zamfir, iubit și respectat de artiștii de top ai lumii, care fac reverențe în fața geniului naiului.

Este emoționant să vezi cum superstarurile lumii se adresează românului nostru cu apelativul „Maestro”, îi cunosc discografia și îl ascultă cu mare interes când acesta le împărtășește tainele instrumentului său.
Sunt 5 sau 6 ani de când colaborez cu Gheorghe Zamfir, care ne poartă în exclusivitate ținutele la fiecare concert susținut în România și străinătate, dar și în viața de zi cu zi. Prețuiesc foarte mult prietenia care s-a legat între mine și familia Zamfir”, a declarat Adina Buzatu.
Toți invitații de onoare au petrecut două zile de vis în Italia, iar după concertul excepțional au participat la cina de gală organizată într-un mediu restrâns.
Au fost în jur de 100 de persoane, printre care s-au numărat artiști de talie mondială, filantropi, oameni de afaceri și magnați din Statele Unite, Asia și Europa, dar și românii noștri.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *