ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adi Mutu și-a regăsit fiul cel mare. Mario și-a împăcat părinții

Ani de zile s-au luptat după divorț, ba pe una, ba pe alta. Alexandra și Adi Mutu se pare că s-au împăcat de când băiatul, Mario a crescut, iar acum a dispărut și distanța geografică. Alexandra Dinu, fostă Mutu, s-a întors în România împreună cu Mario. Pentru mult timp.

Avatar

Publicat

pe

Ani de zile s-au luptat după divorț, ba pe una, ba pe alta. Alexandra și Adi Mutu se pare că s-au împăcat de când băiatul, Mario a crescut, iar acum a dispărut și distanța geografică. Alexandra Dinu, fostă Mutu, s-a întors în România împreună cu Mario. Pentru mult timp.


Alexandra Dinu a fost prima soție a lui Adrian Mutu. Erau foarte tineri când s-a căsătorit, 20 de ani. El, un fotbalist în plină glorie, ea – fiica unui cunoscut diplomat și nepoata unei vedete a TVR, prezentatoarea Carmen Movileanu. A fost printre primele nunți fastuoase de la noi, la sfârșitul anilor 90. Din păcate, tinerețea, orgoliile și geloziile au dus repede la divorț, la scurt timp după nașterea lui Mario.


După un timp, Alexandra a plecat în Italia, unde tatăl ei era consul. Și s-a făcut actriță. Adrian Mutu și-a urmat destinul în fotbal și a tot urcat. Fiecare și-a construit viața amoroasă cum a știut. A starului din forbal a fost mai mereu sub lumina reflectoarelor.


Adrian Mutu are patru copii, din trei căsnicii. Pe Mario, care a împlinit recent 18 ani. Din a doua căsătorie, cu Consuelo, Mutu are două fete, care trăiesc în străinătate, iar cu actuala soție, Sandra, căpitanul echipei de tineret a României are un băiețel în vârstă de 3 ani,Tiago.

Deși Mario a locuit de mic doar cu mama sa, în Italia, apoi în America, Mario Mutu este acum foarte apropiat de tatăl său. În ultima perioadă, Mario Mutu a stat mai mult în România, fiidcă și bunicul lui, cosulul, a revenit acasă. Se pare că va urma o facultate în București, acum dacă și mama sa a câștigat poziția de jurat la emisiunea „Românii au talent”, Mihai Petre părăsind concursul.


Mario nu e pasionat de fotbal, dar când era în America a jucat baschet. Vroia să se facă actor și, așa cum a declarat presei când avea vreo 16-17 ani, i-ar plăcea să joace într-un film împreună.
De când a venit în țară, Mario Mutu și-a petrecut mult timp cu Adrian Mutu și cu fiul cel mic al acestuia, Tiago. Fotbalistul e foarte mândru că și-a regăsit fiul și că acesta petrece cu drag mult timp la el în casă.

Advertisement


”Mario are două surori și un frate mic. E foarte protector cu cel mic, îl adoră. Cu fetele se vede mai rar, pentru că ele locuiesc în străinătate, dar cu cel mic a apucat să stea mai mult. Îl adoră. Îl ia de mână, îl ghidează el, îi place postura asta de frate mai mare”, a povestit Alexandra Dinu despre relația fiului ei Mario cu fratele mai mic Tiago. Tot ea spunea că lui Mario i-ar plăcea să se stabilească în România, că are deja iubită româncă, pe care a prezentat-o fanilor de pe Instagram cu mesajul ”E viața mea”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *