ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărul despre relația dintre Simina și What’s Up. Cum și-a bătut crunt Marius Ivancea logodnica în urmă cu cinci ani

Simina și What’s Up au avut parte de câteva evenimente nefericite de-a lungul căsniciei lor. Din nefericire, Whats’s Up nu este la prima abatere, pentru că el a bătut-o crunt pe fosta soție în urmă cu cinci ani.

Avatar

Publicat

pe


Simina și What’s Up au avut parte de câteva evenimente nefericite de-a lungul căsniciei lor. Din nefericire, Whats’s Up nu este la prima abatere, pentru că el a bătut-o crunt pe fosta soție în urmă cu cinci ani.


Cum a fost relația dintre Simina și What’s Up?


What’s Up a ajuns în atenția presei din cauza bătăii pe care i-a dat-o actualei iubite. Din păcate, artistul nu este la prima abatere. În urmă cu cinci ani, fanii cântărețului aflau că și-a bătut logodnica în plină stradă. Acesta a luat atunci tot ce a avut la îndemână și rănit-o pe femeia cu care se iubea de ani buni. Totul se petrecea în 2014, când solistul avusese o ieșire violentă față de lgodnica lui. „Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, a declarat un bărbat, pentru Acces Direct.


Marius Ivacea era logodit doar de câteva săptămâni cu Simina, lucru care nu l-a oprit deloc să se stăpânească. Un alt martor, a susținut că în timpul scenei violente, artistul i-a aruncat chiar și o shaorma în față. „Nu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… Poliţia l-a încătuşat”, a mai povestit alt martor.


Adevărul despre relația Siminei cu What’s Up


„Iubirea se poate transforma în obișnuință”. „Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer”
What’s Up

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *