ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărul despre relația dintre Iulia Albu și fostul său soț. Informații din culise, totul e o mare surpriză

Care este, de fapt, relația dintre Iulia și Mihai Albu? Cum se înțeleg foștii parteneri? Artiștii au fost la cuțite o vreme bună, iar nici acum lucrurile nu stau ca pe roze.
Adevărul despre relația dintre Mihai și Iulia Albu?

Avatar

Publicat

pe

Care este, de fapt, relația dintre Iulia și Mihai Albu? Cum se înțeleg foștii parteneri? Artiștii au fost la cuțite o vreme bună, iar nici acum lucrurile nu stau ca pe roze.
Adevărul despre relația dintre Mihai și Iulia Albu?


Povestea de dragoste dintre designer-ul de pantofi și criticul celebru de modă a fost aspru discutată, ulterior greu încercată de vreme, terminându-se cu un divorț. Cei doi s-au cunoscut pe când Mihai era deja celebru, iar Iulia Vochița doar o studentă, în urmă cu aproape 20 de ani.
Aceștia se iubeau, iar în ciuda tuturor zvonurilor și vorbelor grele au făcut și un copil și au demonstrat că trăiesc fără gura lumii. Mihai Albu avea dublul vârstei iubitei sale, motiv pentru care povestea lor a trezit multe semne de întrebare. Conform unor surse apropiate de vedete, motivul pentru care colega de platou a lui Cătălin Măruță a fost atrasă de Mihai Albu este unul neașteptat. Mai exact, ar fi o explicație psihologică la mijloc. Anume: designer-ul seamănă foarte tare cu tatăl său, pe care l-a venerat.

„Iulia a fost mereu extrem de apropiată de părinți, în mod special de tatăl ei, domnul Roberth Vochița. Ei bine, cine se uită la pozele cu domnul Vochița și cu Mihai Albu ar zice că sunt una și aceeași persoană. Cei doi bărbați seamănă izbitor. Cu siguranță, tânără fiind, Iulia nu și-a dat seama de ce este atât de atrasă de Mihai, dar explicația psihologică era că, de fapt, își căuta în noul partener un tată care să o ajute în viață și pe care să îl venereze. De aceea, poate, și supărarea ei ulterioară împotriva tatălui copilului ei, pentru că Mihai nu s-a arătat la nivelul așteptărilor ei. Iulia s-a simțit trădată, dar nu și-a dat seama că, de fapt, ea îl poziționase pe el pe un piedestal atât de înalt: adică înlocuitor al tatălui ei”
Sursă din anturajul vedetei


Poveste de iubire ca-n filme


„Mihai s-a îndrăgostit de Iulia când aceasta era cam prin anul al III-lea la Facultatea de Drept; a făcut rost de numărul ei de telefon, a sunat-o și a rugat-o să iasă cu el. Abia după ceva timp ea s-a decis să îl întâlnească, dar, de când s-au întâlnit, nu s-au mai despărțit. Ea a spus o dată că era ceva inexplicabil care o atrăgea la el. Dar între ei era o diferența de 20 de ani. Putea să îi fie tată…”
Un apropiat al Iuliei Albu