ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Bianca a RĂMAS fără DOMNIŞOARA de ONOARE

Nunta Biancăi Drăguşanu este unul dintre cele mai discutate subiecte mondene din ultimele săptămâni, având în vedere că roşcata a trecut prin multe scandaluri înaintea mult aşteptatului eveniment, inclusiv faptul că ar fi fost lăsată baltă de domnişoara sa de onoare, Vica Blochina, chiar în pragul căsătoriei.

Avatar

Publicat

pe

Nunta Biancăi Drăguşanu este unul dintre cele mai discutate subiecte mondene din ultimele săptămâni, având în vedere că roşcata a trecut prin multe scandaluri înaintea mult aşteptatului eveniment, inclusiv faptul că ar fi fost lăsată baltă de domnişoara sa de onoare, Vica Blochina, chiar în pragul căsătoriei.

Vica Blochina a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro despre relaţia cu Bianca şi despre adevăratele motive pentru care nu poate accepta sa-i fie domnişoară de onoare celei mai bune prietene.

Din pricină că nu se mai văzuseră de mult timp, iar Vica Blochina a luat decizia de a-şi remodela sânii în această perioadă, cele două vedete au dat de înţeles că nu şi-ar mai vorbi.
Totuşi, recent, după operaţie, Vica a fost aşteptată la aeroport chiar de Bianca şi păreau să se înţeleagă de minune.

În acest context, Vica a mărturisit că este extrem de ataşată de Bianca şi că nu a avut, niciodată, motiv de gâlceavă cu roşcata.
„Eu cu Bianca nu am fost certate NICIODATĂ. În viaţa mea, de când o cunosc, noi nu am avut un cuvânt sau vreo propoziţie una contra celeilalte. Ne înţelegem de minune, nu am de ce să mă cert cu ea şi nici măcar nu s-a pus problema că nu vreau să vin la nunta ei. Eu am foarte multe lucruri de rezolvat, iar ea ştia că voi pleca în Turcia. Nu s-a pus problema vreodată să ne certăm. Ţin foarte mult la fata asta, avem o relaţie de aşa natură, că nu există nimic de la care ne-am putea învrăjbi. Nu ne leagă nici job-ul, nici bani, nici nimic de genul acesta. Aşadar, nu sunt motive pentru a crea divergenţe”, a declarat Vica Blochina.

Prietenia celor două pare să fie strâns legată, nu prin ieşirile la cafele şi la cumpărături, ci prin sentimente. Vica este încântată că Bianca a fost prima care s-a interesat de starea ei de sănătate, după operaţia suferită în Turcia, şi consideră că relaţia lor este una specială.


„Noi două ne vedem foarte rar, noi avem o prietenie foarte puternică, însă de multe ori la distanţă.

Când mie mi-a fost rău, ea a fost prima care m-a sunat, atunci când eram în spital. A venit la aeroport, a insistat să mă ia, pentru că a dorit să vadă că sunt bine, sănătoasă. Nu am de ce să mă cert cu ea şi întotdeauna îi voi fi alături, pentru că şi ea mi-a fost alături atunci când am avut momente grele”
, a adăugat simpatica blondă.
Prietena Biancăi susţine că deşi i-ar fi plăcut foarte mult să se afle în postura domnişoarei de onoare, nu ar fi vrut să complice situaţia, din cauza programului încărcat şi a contractelor pe care trebuie să le onoreze.

Totuşi, nu o să fiu domnişoară de onoare! Nu puteam să o încurc pe Bianca, pentru că aveam această intervenţie de făcut. Mai mult de atât, programul meu este foarte strict. Eu stau doar patru zile pe săptămână în România, iar în weekend-uri trebuie să plec din ţară. Am multă treabă în afara graniţelor, am numeroase contracte de onorat şi nu puteam promite ceva pentru care să nu mă pot ţine de cuvânt. Drept dovadă, am fost operată fix când trebuia să fie cununia ei civilă. Mi-aş fi dorit s-o onorez cu prezenţa. Dar, după această intervenţie, nu ar fi cu putinţă să îndeplinesc atribuţiile unei domnişoare de onoare, cum ar fi aceea să duc trena”, a mai spus Vica Blochina.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *