ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

 Adevărata relație dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă! Suferință de nedescris, lacrimi și multe regrete. Cum au acționat soțiile celor doi

Avatar

Publicat

pe

Au trecut 6 ani de când prietenia lor s-a transformat într-o dușmănie fără margini și nimeni ori nimic nu pare să îi poată împăca pe cei doi. Impact.ro are toate detaliile despre cum ura dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă.

Pietenie pusă pe butuci. Adevărata relație dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă

Au fost prieteni timp de mai bine de 20 de ani, ba chiar sunt naș și fin, împărțind bune și rele încă din timpul adolescenței. Șerban Huidu și Mihai Găinușă au format unul dintre cele mai solide cupluri de prezentatori din televiziune, iar emisiunea “Cronica Cârcotașilor”, pe care chiar ei au scris-o și produs-o încă de la începuturi, a fost lider de piață timp de zece ani. Relațiile dintre cei doi au început să se strice în 2014, după ce Șerban trecuse peste două cumpene majore: accidentul de schi, în care a fost la un pas să și piardă viața, și cel de mașină, în urma căruia au murit trei persoane.

Pe atunci, Huidu îi reproșa lui Găinușă că nu i-a fost alături în cele mai grele momente, în timp ce Găinușă era nemulțumit de faptul că “fratele” său își asuma toate meritele pentru realizarea emisiunii de la Prima TV. În realitate, mărul discordiei ar fi fost banii, iar Găinușă a părăsit, în cele din urmă, cârma emisiunii.

Cum au acționat soțiile celor doi

În 2016, disputa dintre cei doi a continuat într-un mod extrem de dur. Mihai Găinușă l-a comparat pe fostul său prieten cu un violator, în timp ce Huidu a scris un mesaj acuzator, dar emoționant. Potrivit surselor impact.ro, cei doi se dușmănesc și acum și fac tot posibilul să nu dea nas în nas:

 “Huidu a suferit enorm și nu s-a vindecat nici acum. Pentru el, Găinușă a fost exact ca un frate. Pur și simplu nu puteau fi despărțiți. Mai țineți minte petrecerea Prima TV de la care Huidu a plecat plângând? De aceea a plecat atât de dărâmat. Nu îi venea să creadă că prietenul lui de o viață nu este alături de el. În ciuda cuvintelor urâte, Huidu s-ar fi împăcat cu Găinuță în acele momente, îi lipsea enorm.

Nu își vorbesc nici în prezent și fac tot posibilul să nu dea ochii unul cu altul. Vă dați seama că este foarte dificil, au mulți prieteni comuni. La evenimente, fie este invitat unul, fie celălalt. Niciodată amândoi. Din câte știu, soțiile lor își vorbesc dacă se întâlnesc, iar acum câțiva ani chiar au încercat să îi împace, însă nu a fost cu putință. Din punctul meu de vedere, nu mai există șanse de împăcare, orice s-ar întâmpla.”

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *