ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărata față a lui Marcel Toader! Ce a făcut afaceristul în urmă cu un an când a văzut o fată bătută într-o parcare

Cu un an înainte de să moară, Marcel Toader a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro într-o ipostază cu totul neobișnuită.

Avatar

Publicat

pe

Cu un an înainte de să moară, Marcel Toader a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro într-o ipostază cu totul neobișnuită.

Controversat și cuceritor, Marcel Toader a fost un personaj care a reușit mereu să-i facă pe cei din jur să vorbească despre el. Fie că-l plăceai sau nu, era aproape imposibil să-l ignori. Moartea lui reprezintă un ultim capitol dintr-un destin special, în care fostul sportiv a cunoscut gloria, succesul, celebritatea și apoi declinul.


Apropiații lui Marcel Toader spuneau la înmormântare că acesta nu era deloc așa cum îl știa lumea de la televizor și că în realitate era un tip foarte generos chiar și cu cei pe care nu-i cunoștea. Iar acest lucru pare să fie adevărat, dacă urmărim imaginile realizate de paparazzi WOWbiz.ro cu exact un an înainte de moartea lui Marcel Toader.

În imagini, afaceristul apare ajutând o tânără rănită, în parcarea unui local de fițe de pe litoral. Fata luase parte la o altercație de pe urma căreia se alesese cu capul spart. Marcel Toader a intervenit, a sunat la 112 și a așteptat alături de aceasta să vină poliția și salvarea. Fata era plină de sânge iar până la venirea medicilor, Toader a încercat să-i oprească sângerarea.


Marcel Toader: ”Mi s-a părut normal să intervin”


“Vă spun sincer că nu o cunoașteam pe fata respectivă! În acea seară m-am dus să mă relaxez la club și, în parcare, am văzut că o tânără era la pământ, rănită, cu lovituri la cap și sânge pe față. Mi s-a părut normal să intervin, să o ajut să se ridice și să îi acord un prim ajutor până la venirea cadrelor medicale. M-am dus imediat în local, am luat niște șervețele de acolo și apoi i le-am pus persoanei pe frunte, pentru a opri un pic sângerarea. Mi-a spus atunci că a avut loc acolo o altercație și ea a fost cea vătămată. Mai multe nu știu! Eu am stat să o văd că este în regulă și poate fi transportată la spital, am vorbit un pic cu doctorii și polițiștii veniți pentru a constata situația și atat! Nu am făcut nimic special, a fost doar un act de normalitate”, a declarat Marcel Toader, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, cu un an înainte să moară!

Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, în urma unui infarct și a fost înmormântat ieri la Cumpăna, Județul Constanța.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *