ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Adelinei Pestriţu îi este frică de oameni

Sătulă să se lupte cu eul interior, Adelina Pestriţu a admis faptul că merge la psiholog şi mărturiseşte, pentru „ring”, că a avut parte de oameni care au reuşit să o rănească, motiv pentru care a ales să nu îşi mai exteriorizeze trăirile.

Avatar

Publicat

pe

Sătulă să se lupte cu eul interior, Adelina Pestriţu a admis faptul că merge la psiholog şi mărturiseşte, pentru „ring”, că a avut parte de oameni care au reuşit să o rănească, motiv pentru care a ales să nu îşi mai exteriorizeze trăirile.

“Psihologul m-a ajutat mult, m-a făcut să văd viaţa altfel. El mi-a dat motive să trec peste multe. Am avut momente în care simţeam că nu mai pot, aveam multe supărări. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat… înainte eram foarte închistată; şi acum sunt, îmi e frică de oameni pentru că sunt foarte răi, dar încerc să îi tratez cu bunătate pentru a putea primi şi eu la fel”, a dezvăluit bruneta.

Oficial îi este bine…

De când a început şedinţele cu psihologul, prezentatoarea consideră că este un om mai bun, iar acest sentiment o ajută să creadă în legea atracţiei care… de bine, de rău îi bagă bani grei în buzunare. „Pe plan profesional, slavă Domnului, îmi merge foarte bine. Am nunţi, evenimente pe care le prezint, am devenit imaginea unui brand. Nu credeam că o să am un asemenea succes. Nu premeditez astfel de lucruri, nu mi-am plănuit nimic din ceea ce mi s-a întâmplat în plan profesional. Dacă accepţi propunerea corectă… bingo, ai câştigat lozul cel mare, dacă nu… asta e!”, a explicat Adelina.

„Mi-ar plăcea mult să joc în filme”

Bruneta admite că televiziunea este marea ei dragoste, dar îi face cu ochiul o carieră în teatru. „Televiziunea este prima mea dragoste şi nu aş renunţa la ea pentru nimic în lume. Îmi place ceea ce fac, iar rezultatele sunt pe măsură. Mi-ar plăcea mult să joc în filme. Am jucat în «Iubire şi onoare», dar aş vrea ceva mai mult. O să fac nişte cursuri, dar nu acum, că am un program tare încărcat. Nu mai am timp de mine, nu mai ai timp de nimic, sunt foarte obosită”, a explicat ea.

„Am învăţat că fiecare zi poate fi ultima şi trebuie să o trăieşti la maximum. Am învăţat că trebuie să apreciezi persoanele din viaţa ta ca şi cum ar fi ultima oară când le vezi.” – ADELINA PESTRIŢU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *