ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adelina Pestrițu își deschide magazin cu bijuterii de lux. Cât costă cel mai scump ceas

Adelina Pestrițu, de la cariera artistică începută ca dansatoare într-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri.

Avatar

Publicat

pe

Adelina Pestrițu, de la cariera artistică începută ca dansatoare într-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta își deschide magazin cu bijuterii de lux. Cât costă cel mai scump ceas?

Adelina Pestrițu își deschide magazin cu bijuterii de lux

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din țara noastră, iar conturile ei de pe rețelele de socializare se află în topul celor mai urmărite din România. Cu o carieră artistică începută ca dansatoare într-un club celebru din Ibiza, bruneta a devenit faimoasă în urma relației cu Liviu Vârciu. După despărțirea de artist, a avut numeroase contracte în lumea modellingului.

După ce a pozat în Playboy, a ajuns în televiziune, iar acum și-a deschis un magazin cu bijuterii de lux. În prezent, frumoasa brunetă împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, se ocupă de finisaje, urmând că în curând să înceapă planurile de inaugurare a ceea ce se vrea a fi unul dintre cele mai exclusiviste magazine de acest gen din România.

Cât costă cel mai scump ceas?

Surse apropiate celor care lucrează la amenajarea magazinului au dezvăluit pentru wowbiz.ro că locația va fi una spațioasă și de o finețe aparte, cu multe oglizi și lumini. Cât despre sumele pe care clienții le vor scoate din buzunar pentru a-și achiziționa bijuterii de la Adelina, acestea sunt de-a dreptul usturătoare.

Pestrițu își deschide magazin de bijuterii de lux, unul dintre cele mai exclusiviste din România, potrivit sursei citate

Conform sursei menționate mai sus, iubitorii de bijuterii au o gamă vastă din care pot să aleagă. Cât despre prețuri, cel mai valoros ceas ar putea costa undeva pe la 100.000 de euro, în vreme ce una dintre cele mai scumpe bijuterii, cu diamante de 40 de carate, pentru care s-ar fi făcut deja precomandă, va fi vândută cu 60.000 de euro.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *