ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adele a bulversat lumea televiziunilor. Ce decizie a luat

I-a luat ceva timp, dar acum, cu un nou look, filiform, Adele e gata să cucerească lumea. După o pauză de mai mulţi ani, cunoscuta cântăreață revine în showbiz, de data aceasta ca prezentatoare a celebrei emisiuni de televiziune americane „Saturday Night Live” (SNL).

Avatar

Publicat

pe

I-a luat ceva timp, dar acum, cu un nou look, filiform, Adele e gata să cucerească lumea. După o pauză de mai mulţi ani, cunoscuta cântăreață revine în showbiz, de data aceasta ca prezentatoare a celebrei emisiuni de televiziune americane „Saturday Night Live” (SNL).


Revenirea suscită zvonuri privind lansarea unui nou album, relatează EFE. Cântăreaţa britanică a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că va prezenta cunoscutul show de scenete umoristice sâmbăta, 24 octombrie. Au trecut cinci ani de la ultimul album al artistei, „25”, astfel că mulți au interpretat informația ca pe o avanpremieră pentru anunțul așteptat de milioanele de fani.


Adele, câştigătoare a 15 premii Grammy, nu a mai participat la o emisiune televizată din anul 2016. Invitata muzicală a ediţiei din 24 octombrie va fi cântăreaţa H.E.R., în timp ce Adele se va limita la prezentarea show-ului. „Sunt foarte emoţionată! Şi absolut îngrozită! Va fi prima dată când sunt prezentatoare! Mi-am dorit mereu acest lucru la un moment dat, dar nu am găsit timpul potrivit!”, a scris artista pe contul său de Instagram.


Adele le-a reamintit tuturor cum, în urmă cu 12 de ani, când încă era o necunoscută în Marea Britanie, a fost invitată să cânte la „Saturday Night Live” câteva piese din albumul său de debut – „19”, cu care a devenit populară, înainte de a atinge celebritatea cu al doilea album, „21”. Acum fanii așteaptă albumul care ar trebui să se numească „30”, păstrând tradiția impusă de artistă, care își numește albumele în funcție de vârsta din anulș lansării.
Dietă cu 1.000 de calorii pe zi


Cântăreața britanică Adele (31 de ani) a reuşit să slăbească peste 45 de kilograme, după divorţul de Simon Konecki (45 de ani), de anul trecut, din aprilie. Artista a început dieta controversară numită The Sirtfood, care presupune un consum în majoritate vegetal. Nu mai mănâncă dulciuri şi face exerciţii fizice pe rupte.
Toate accestea activează enzimele din corp şi reglează metabolismul, suprimând pofta de mâncare. Regimul ei a presupus un consum de maximum 1.000 de calorii, zilnic: fructe, nuci, rucola, ceapă şi ţelină, dar și ciocolată neagră şi vin roşu, foarte mult ceai, până la zece ceşti pe zi.


Un raper i-a furat inima?

Advertisement


În ultima perioadă, zvonurile despre Adele au fost mutate din zona de dietă în plan amoros. De pare că vedeta ar fi într-o relație cu rapperul Skepta. Cei doi au fost văzuți în Londra luna trecută, cu martori oculari care au spus că păreau să se distreze împreună. Alte surse spun, de asemenea, că au fost în contact permanent de când a început pandemia, stând împreună în carantină.
S-a mai spus și că Adele a cheltuit 16.000 de lire sterline pe un lanț de aur pe care i l-a făcut cadou artistului.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *