ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adela Popescu, cadou șocant pentru Radu Vâlcan. Până și el a fost uluit, nu se aștepta

Adela Popescu și-a surprins soțul cu un cadou la care nu s-ar fi așteptat

Avatar

Publicat

pe

Adela Popescu și-a surprins soțul cu un cadou la care nu s-ar fi așteptat. Până și celebrul prezentator de la „Insula Iubirii” a rămas șocat atunci când a văzut darul de la mama copiilor săi. Ce i-a luat moderatoarea?


Adela Popescu, surpriză șocantă pentru Radu Vâlcan


Familia unuia din cel mai iubit cuplu din showbiz l-a sărbătorit pe Radu Vâlcan. Celebrul prezentator al emisiunii „Insula Iubirii” a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, iar cu această ocazie a primit un cadou neașteptat din partea soției sale.


Astfel, actrița a decis să aibă câteva momente alături de partenerul său, departe de zumzetul copiilor, așa că s-au bucurat împreună de câteva clipe în doi. Viitoarea mămică s-a gândit la faptul că bărbatul i-a menționat în repetate rânduri că îi plac cadourile practice, așa că s-a conformat. Adela i-a dăruit soțului o listă completă de analize de sânge și o programare la cabinetul medicului.

„De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihăstrie. Cred ca a simțit că trebuie să schimbe ceva când a văzut cadoul din partea mea: o lista completă de analize de sânge și programarea făcută, fix de ziua lui, la un laborator medical. Mi-a tot zis că îi plac cadourile practice.


Păi când împlinești 44 de ani ce poate fi mai util? :)))))) La mulți ani, soțul meu perfect. Perfect pentru mine. ❤”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii de la cina romantică.


Cuplul își dorea o fetiță

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot! Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”

Advertisement


„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi’, a spus Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă. Cei doi au aflat la scurt timp faptul că artista poartă în pântece tot un băiețel.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *