ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Acuzații grave la Puterea Dragostei. Andreea Pirui, dezvăluiri despre Berna

Puterea Dragostei nu există în cuplul format din Berna și Philip? Acuzațiile pe care i le aruncă Andreea Pirui celeilalte blondine au făcut-o să ia foc. Ce se întâmplă în casa fetelor?

Avatar

Publicat

pe

Puterea Dragostei nu există în cuplul format din Berna și Philip? Acuzațiile pe care i le aruncă Andreea Pirui celeilalte blondine au făcut-o să ia foc. Ce se întâmplă în casa fetelor?


Puterea Dragostei: Andreea Pirui, acuzații grave către Berna
Andreea Pirui e pusă pe fapte mari. După ce legiuitorul Sergio Stefano a părăsit emisiunea în urma voturilor celor de acasă, acum a rămas singură să demaște concurenții din casă ce se feresc să-și arate adevărata față. Iubita lui Marius susține că intențiile Bernei nu sunt aceleași ca ale partenerului său care chiar o place sincer. Cele două și-au aruncat reproșuri în gală. Din păcate, nu este pentru prima oară când Bernei i se spune în față că povestea de iubire pe care o trăiește în emisiune pare extrem de falsă din partea ei. Mulți dintre colegi au declarat de-a lungul timpului că aceasta se agață de Philip pentru a rămâne în emisiune, așa că îl acoperă minut de minut cu gesturi romantice și declarații care nu au niciun fel de emoție surprinsă venite din partea ei.
Berna: De ce se bagă ea? Că nu înțeleg?
Andreea Pirui: Mă bag că așa vreau. Că vreau să-mi dau cu părerea.
Andreea Mantea: Berna, are dreptul să-și dea cu părerea.
Andreea Pirui: Ți-ai bătut joc de Philip!
Puterea Dragosei: Ceartă aprinsă între Pirui și Berna
Cum este relația celor doi?
Berna: De atunci de când cu Cătălin a rămas așa o tensiune.
Andreea Mantea: O să-i ceri iertare lui Ligi?
Philip: Nu, nu am pentru ce să-mi cer scuze.
Ligi: Și eu sunt nervoasă, dar nu apelez niciodată la astfel de gesturi. Cu ce drept vii tu cu atitudinea asta la mine? Nu aveți niciunul bun simț. Toți suntem tensionați aici. Cum facem?
Andreea Mantea: A rămas ceva neconsumat între voi doi?
Philip: Doamne ferește! Dacă aș putea, aș face-o să dispară…eu sunt cu Berna. Nu mai e nimic între noi.
Andreea Mantea: Bine, atunci te comporți cu ea de parcă nu ar fi aici și-ți vezi de relația ta, dacă spui că nu aveți nimic de împărțit.