ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Acum e vedetă în Las Fierbinți, dar Adrian Văncică, zis Celentano, a avut probleme grave cu banii

Adrian Văncică, cunoscut drept Celentano din ”Las Fierbinți”a avut grave probleme cu banii. Înainte de a se integra perfect în Fierbinți a avut de trecut câteva hopuri.

Avatar

Publicat

pe


Adrian Văncică, cunoscut drept Celentano din ”Las Fierbinți”a avut grave probleme cu banii. Înainte de a se integra perfect în Fierbinți a avut de trecut câteva hopuri.


Acum e vedetă în Las Fierbinți, dar Adrian Văncică, zis Celentano, a avut probleme cu banii
Adrian Văncică…sau mai bine Celentano, după cum îl recunoaște toată lumea pe stradă, este un actor desăvârșit. Artistul face o treabă grozavă în rolul de bețiv al satului, care totodată este și poet, psiholog, înțelept și sfătuitor. Mereu la locul potrivit, se integrează perfect în toate situațiile, venind cu o pildă sau o vorbă bună pentru consătenii săi. Însă, înainte de a se integra perfect în Ferbinți, a avut de trecut câteva hopuri. Până să apară pe sticlă, Văncică era actor la Teatrul Nottara, unde a avut probleme financiare, dând instituția în judecată pentru recuperarea unor drepturi bănești.


Celentano, Firicel și Ardile


Tot în perioada în care se împărțea între judecătorie și activitățile de zi cu zi, actorul a făcut un credit în valoare de 35.500 de euro pentru a-și achiziționa o locuință prin programul ”Prima Casă”, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Elena, cea alături de care are și două fetițe. Printre condițiile pe care actorul a trebuit să le îndeplinească pentru a garanta creditul, a fost aceea de a constitu un depozit colateral în valoare de 452 de euro.


Văncică: ”Notorietatea asta e ca un tren care te poate scoate de pe linie”
Despre momentul când a pășit în serial, actorul spune că acea clipă i-a schimbat viața în toate felurile posibile. Pentru ceea ce a trăit și încă trăiește, Văncică nu poate descrie în cuvinte. Despre notorietate, artistul admite că e ca un tren care te poate scoate de pe linie dacă vine prea devreme, tocmai de aceea susține că, dacă Celentano ar fi venit în viața sa pe când avea 18 sau 20 de ani nu știa cum să gestioneze situația.


„Serialul „Las Fierbinți’ mi-a schimbat viața în toate felurile posibile, în așa fel cum nu mă gândeam că mi se va întâmpla vreodată, deși îmi doream asta. Nu am cuvinte să descriu cât de tare, nici cât de greu a fost să fac față schimbării. Mă bucur că n-a venit când aveam 18 sau 20 de ani pentru că sigur nu știam cum să o gestionez. Notorietatea asta e ca un tren care te poate scoate de pe linie dacă vine prea devreme”, a spus Văncică pentru tvmania.ro.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *