ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actrița Rebel Wilson răpită în Africa. S-a întâmplat în Mozambic

Rebel Wilson a fost răpită în Africa. Totul s-a întâmplat în timpul șederii actriței în Mozambique și a fost o experiență care a marcat-o profund pe aceasta.

Avatar

Publicat

pe

Rebel Wilson a fost răpită în Africa. Totul s-a întâmplat în timpul șederii actriței în Mozambique și a fost o experiență care a marcat-o profund pe aceasta.


Rebel Wilson a trecut printr-o experienta traumatizantă, care a marcat-o profund. Actrița a anunțat că a fost răpită în Africa și amenințată cu pistolul.


Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din filme precum ”Bridesmades” sau ”Pitch Perfect”, a mărturisit totul într-o emisiune la postul TV Sky One. Rabel Wilson, în vârstă de 40 de ani, a povestit că se afla cu un grup de femei în zona rurală din Mozambic atunci cand s-a întâmplat totul. ”Niște bărbați au venit într-un camion plin de arme și ne-au spus să coborâm din mașina în care eram”, și-a început Wilson povestea.


Rebel Wilson, răpită în Africa. Au eliberat-o a doua zi


Actrița a povestit că răpitorii le-au dus într-o casă în mijlocul pustietății. Acolo le-au legat cu mâinile la spate și au stat așa toată noaptea. ”Ne-au așezat. Au spus să punem mâinile la spate și ne-au legat”, a declarat Rebel Wilson Din fericire însă, se pare că nimeni nu a fost rănit și cu toții au fost eliberați chiar a doua zi. ”A doua zi, au venit și au spus că putem pleca. Nu am pus nicio întrebare, ne-am întors la camionul nostru și am plecat de acolo. Apoi am trecut granița sud-africană câteva ore mai târziu”, a mai spus actrița.


Nu a spus când s-a petrecut incidentul


În ciuda experienței traumatizante pe care a trăit-o, Rebel Wilson este bine. Aceasta consideră că a făcut față foarte bine situației. ”Simt că m-am comportat foarte bine în situația de criză. Chiar aș putea spune că am fost un fel de șef de echipă”.
Actrița a refuzat să spună când a avut loc întâmplarea, mentionând că cel mai important este că nimeni nu a pățit nimic grav.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *