ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Actrița Ilona Brezoianu a câștigat primii ei bani în pădurile din Giurgiu. “Am început să muncesc vânzând mici la carton”

Avatar

Publicat

pe

Una dintre cele mai talentate actrițe din România, Ilona Brezoianu, pe care lumea o știe atât din serialele TV “Las Fierbinți” sau “Mangalița”, cât și de la teatru, a început să muncească de la 15 ani, însă nu pe domeniul în care activează acum, ci ca vânzătoare de mici.

Extrem de sinceră, Ilona a mărturisit că primii bani i-a făcut într-o vacanță de vară, când mergea în pădurile din Giurgiu, unde erau amenajate bâlciuri și servea pe la mese. “Eu am lucrat pe la vreo 15 ani, într-o vară, la o tarabă cu mici. Unde se vindeau mici la carton. Am lucrat 3 luni, în fiecare weekend, la Giurgiu, unde în pădure erau amenajate corturi cu grătare de mici și lumea venea la terasele alea și eu serveam mici, pe cartoane, la mese. Deci eu așa am început să muncesc, vânzând mici la carton. Am pornit vânzătoare de mici”, a povestit amuzată actrița. Pe canalul ei de YouTube, Ilona a mărturisit că la sfârșitul verii a luat și țeapă de la cel care o angajase și în ciuda faptului că s-a dus să se certe cu el pentru banii munciți, a plecat acasă fără să fie plătită pe ultimele zile de muncă.

“M-am și certat cu domnul cu care lucram că în ultimul weekend a început să plouă și m-am dus doar sâmbăta, duminica nu m-am mai dus, că mergeam două zile pe săptămână, și nu mi-a mai dat banii nici pe ziua de sâmbătă. M-am certat cu el, dar până la urmă nu mi-a mai dat nimic, mi-a tras mare țeapă”, a mai povestit Ilona Brezoianu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *