ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actrița Elizabeth Hurley vorbește pentru prima dată despre relația cu tatăl fiului ei, sinucigașul milionar Steve Bing

Milionarul american Steve Bing a sărit de pe balconul apartamentului său din Los Angeles în luna iunie. Fusese iubitului actriței Elizabeth (Liz) Hurley cu care avea un băiat pe care nu l-a recunoscut vreme de vreo 17 ani. Liz Hurley a vorbit pentru prima dată despre moartea tatălui fiului ei, dezvăluind cum s-au împăcat înainte ca acesta să moară.

Avatar

Publicat

pe

Milionarul american Steve Bing a sărit de pe balconul apartamentului său din Los Angeles în luna iunie. Fusese iubitului actriței Elizabeth (Liz) Hurley cu care avea un băiat pe care nu l-a recunoscut vreme de vreo 17 ani. Liz Hurley a vorbit pentru prima dată despre moartea tatălui fiului ei, dezvăluind cum s-au împăcat înainte ca acesta să moară.


A fost „minunat să ne vorbim din nou”, a spus actrița pentru revista You. „Nu mai eram prieteni de foarte mult timp, dar acum aproximativ un an și jumătate, Steve a revenit în viața noastră”.

Vorbind despre moartea fostului iubit, ea a spus: „Este foarte trist … este teribil. Groaznic că s-a întâmplat, dar există o anumită mângâiere de știut: că ne-am reîntâlnit și nu a existat niciun sentiment rău”.
De ani de zile, fostul cuplu a refuzat să vorbească, dar s-au împăcat înainte ca milionarul american să-și ia viața, sărind din apartamentul său din etajul 27 din Los Angeles. Înainte cu un an, Steve își recunoscuse și fiul, pe Damian Hurley, în urma unui proces de paternitate la care a participat împotriva voinței tatălui său, un influent și bogat om de afaceri din domeniul imobiliar.
Relația lui Liz Hurley cu producătorul milionar de film Steve Bing s-a derulat pe parcursul a 18 luni, începând din anul 2000. Ea a devenit toxică atunci când frumoasa actriță britanică a rămas însărcinată cu Damian, acum în vârstă de 18 ani. Steve a negat că este tatăl și a sugerat că actrița nu i-a fost fidelă până când un test ADN, efectuat abia în 2019, a dovedit paternitatea sa.

„L-am iubit pe Steve enorm în cele 18 luni în care am fost împreună. I-am fost complet loială și credincioasă în tot acest timp, întrucât, într-adevăr, el m-a asigurat că mi-a fost”, a declarat Elizabeth Hurley. Iar după ce testul ADN a dovedit că Bing era tatăl, ea a refuzat oferta lui de a plăti 100.000 de lire sterline pe an într-un cont, spunând că relația nu a avut niciodată legătură cu banii pentru ea. Și nici după acest proces, nu s-au împăcat, nu au mai vorbit.
„Nu mai eram prieteni de foarte multă vreme … Dar acum aproximativ un an și jumătate a revenit în viețile noastre. Este foarte trist. Da, de fapt el a întins mâna”, a spus în interviu actrița.
De fapt, așa cum avea să urmeze, fostul ei iubit a vrut să-și unească forțele cu ea pentru a se lupta cu propriul său tată, dr. Peter Bing, care a decis că nu-l va recunoaște pe Damian sau pe sora vitregă a lui Damian, Kira, fiica lui Steve și a jucătoarei de tenis Lisa Bonder, ca nepoți, deoarece aceștia s-au născut în afara unei căsători. Acest lucru i-ar exclude de la moștenirea fondului fiduciar familial de 370 de milioane de lire sterline. Cazul a fost trimis în judecată și un judecător a decis în favoarea nepoților, deși doctorul Bing, tatăl lui Steve, a făcut apel.
Despre acest aspect, Liz Hurley spune: „Nimic nu este cu adevărat povestea mea, pentru că totul are legătură cu Damian. Tot ce pot să spun este că a fost minunat să ne apropiem din nou… ne-am iubit foarte mult. Acum mult timp”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *