ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actrița din serialul Vlad, prima imagine cu soțul ei. Ce mesaj i-a transmis

Olimpia Melinte a împărtășit cu fanii săi o zi aparte. Iată cum s-a lăsat surprinsă alături de soțul ei și ce mesaj emoționant i-a transmis cunoscuta actriță din Vlad!

Avatar

Publicat

pe

Olimpia Melinte a împărtășit cu fanii săi o zi aparte. Iată cum s-a lăsat surprinsă alături de soțul ei și ce mesaj emoționant i-a transmis cunoscuta actriță din Vlad!


Olimpia Melinte alături de soțul ei


Cunoscuta actriță din Vlad a ales să-ți țină viața personală departe de camerele de luat vederi. Cu toate astea, a povestit de câteva ori despre familia sa și le lasă fanilor frânturi din Paradisul pe care l-a cunoscut încă de tânără. Actrița a avut norocul de a-și cunoaște bărbatul care urma să o ducă la altar foarte devreme, în copilărie, iar la doar 22 de ani iși vedea visul împlinit. Aceasta s-a îndrăgostit nebunește de cel care i-a dăruit un copil – Luca Constantin, bărbatul pe care îl celebrează azi.


Cu ocazia aceasta, i-a făcut o declarație superbă soțului ei în care i-a mulțumit pentru toate zâmbetele și pentru starea bună pe care i-o transmite atunci când simte că nu mai poate. „Asta e starea noastră firească atunci când suntem împreună, nu știu cum reușește să mă facă să râd în orice situație, chiar și atunci când am senzația că n-aș mai avea motive să o fac. La mulți ani, Constantin al meu, ce bine că ești! ❤ #familyportrait„, a fost mesajul frumoasei roșcate.


Sfaturile actriței pentru o căsnicie fericită

„Cred că este important să-i dai libertate celui de lângă tine, să nu-l ții cu forța în anumite situații. Dacă vrea să iasă cu băieții, eu nu am nimic împotrivă, dacă eu vreau să ies, la fel. E importantă zona asta de a asculta și de a înțelege că fiecare are nevoile lui și dacă îi respecți nevoile, el o să fie fericit și o să crească alături de tine. Dacă îl închizi și îi spui nu – și sunt foarte mulți oameni care procedează așa -, atunci, iubirea moare”
Olimpie Melinte

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *