ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actriță din „James Bond”, terorizată de un obsedat. Cât de departe a mers agresorul până a fost arestat

Un fan obsedat a făcut-o pe Naomie Harris, starul din James Bond, să „încremenească”. Ciudatul va fi ținut sub arest la domiciliu și va fi monitorizat de un „centru special de urmărire”, evitând închisoarea.

Avatar

Publicat

pe

Un fan obsedat a făcut-o pe Naomie Harris, starul din James Bond, să „încremenească”. Ciudatul va fi ținut sub arest la domiciliu și va fi monitorizat de un „centru special de urmărire”, evitând închisoarea.


Ii Ovisyonairo Ii, în vârstă de 37 de ani, a urmărit-o pe actriță până în casa ei din nordul Londrei. Vedeta se temea că obsedatul va intra peste ea și o va ataca. Naomie Harris, în vârstă de 44 de ani, a suferit mai multe atacuri de panică și acum se străduiește să doarmă liniștită, după calvarul prin care a trecut.


Ordin de restricție pe viață


Actrița educată la Cambridge a apărut în filme celebre de la Hollywood, inclusiv Miami Vice, Mowgli, 28 Days Later și Pirații din Caraibe. Ea va apărea alături de Daniel Craig în filmul Bond No Time To Die, anul viitor.
Judecătorul Noel Lucas QC a impus un ordin de restricție pe viață și o pedeapsă suspendată de doi ani, cu condiții stricte, inclusiv montarea unui GPS.

„Doamna Naomi Harris este o actriță foarte cunoscută și de mare succes, are un profil foarte public. Dar acestea fiind spuse, atât Naomi Harris, cât și mama ei au dreptul să își trăiască viața fără a fi urmărite și hărțuite în modul în care a fost Naomi Harris. Consider că a existat un grad ridicat de planificare, care a fost de asemenea inteligent, sofisticat și meticulos. În al doilea rând, hărțuirea și urmărirea lui Carmen și Naomi au fost persistente”, a spus judecătorul.
Era obsedat de mai multe femei faimoase
Agresorul încercase să contacteze mai multe femei faimoase, înainte de a decide să își manifeste obsesia pentru Harris. El i-a trimis vedetei mai multe scrisori de dragoste, care conțineau referințe „foarte sexuale”, în februarie anul trecut. De asemenea, el a trimis o scrisoare de 11 pagini „puternic parfumată” pe hârtie roșie, declarând că „ea era aleasa”.

Instanța a aflat că fanul obsedat este diagnosticat cu sindromul Asperger, dar nu prezintă niciun risc de violență. El trăiește izolat social. Acesta a fost în cele din urmă arestat de poliție la o fermă numită Valhalla, de lângă Canterbury, Kent, unde locuia.
Ofițerii au descoperit că avea pașapoarte cu diferite nume și îmbrăcăminte pentru femei, un dosar despre Harris cu 49 de fotografii cu ea, casa ei și scrisori de la o doamnă din Rio de Janeiro, care îi respingea avansurile.
„Avea o fixație asupra altor femei, a femeilor pline de farmec, a femeilor din mass-media”, a declarat judecătorul Noel Lucas QC.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *