ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actriță celebră, diagnosticată cu o boală grea. Vestea tristă venită acum din SUA

Avatar

Publicat

pe


Vești proaste vin de la Hollywood, unde o actriță celebră a fost diagnosticată cu o boală grvă. Vedeta a devăzluit vestea tristă printr-un mesaj publicat pe pagina personală de Instagram. Vești triste de la Hollywood.


Fanii sunt în stare de șoc după ce o actrița celebră a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală grea. Actriţa americană Amy Schumer, cunoscută pentru rolurile din filmele „Trainwreck” şi „I Feel Pretty”, a anunțat într-un mesaj publicat pe pagina personală de Instagram că a fost diagnosticată vara aceasta cu periculoasa boala Lyme.
În vârstă de 39 de ani, actrița Amy Schumer a spus că este foarte posibil să fie bolnavă de mai mulţi ani de zile de crunta boală. Frava boală Lyme este cauzată de o bacterie purtată de anumite specii de căpuşe. „A mai făcut cineva Lyme vara asta? Eu am făcut şi sunt pe doxiciclină”, a scris Amy Schumer care a devenit și mamă anul trecut

Amy Schumer suferă de boala Lyme


Chiar dacă a aflat că suferă de o boală gravă, actrița nu și-a pierdut simțul umorului, dar le-a recunoscut totodată fanilor ei că de abia așteaptă să scape.
„Aveţi vreun sfat? Se poate bea un pahar de vin sau două? Ştiu că trebui să mă feresc de soare. Vreau să mai spun că mă simt bine şi că abia aştept să scap de ea”, a mai scris actrița pe pagina personală de socializare. Și alțe celebrități au anunțat în această vară că au fost diagnosticați cu boala Lyme. Una dintre acestea este Justin Bieber. În ianuarie 2020, cântăreţul canadian Justin Bieber a a anunţat că a fost diagnosticat cu boala Lyme.
Ce este boala Lyme și cum se manifestă
Boala Lyme este o infecţie bacteriană cauzată de căpuşe. Boala Lyme se manifestă prin urticarii, dureri musculare, precum și oboseala. Simptomele apar de regulă la aproximativ 3 săptămâni după ce persoana respectivă a fost mușcată de căpușă. Foarte important, Boala Lyme nu se transmite de la om la om.
De asemenea, cei mai mulţi dintre oamenii care urmează un tratament de trei săptămâni cu antibiotic îşi revin complet, dar în cazul unora simptomele apar pe parcursul mai multor ani. Nu există un tratament eficace, bine prestabilit.


Ce vedete mai duferă de teribila boală Lyme


Printre alte vedete cre suferă sau au suferit de boala Lyme se numără Justin Bieber, Shania Twain, Avril Lavigne, Alec Baldwin. Și actorul român Șerban Ionescu a fost diagnosticat toto cu boala Lyme, acesta decedând din cauza ei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *