ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Actrița care a dezvăluit că a fost victima unui incest: „Timp de patru ani”

Avatar

Publicat

pe

Emmanuelle Béart a făcut declarații cutremurătoare în cadrul unui documentar. Actrița franceză cunoscută în toată lumea a dezvăluit că timp de patru ani, în copilărie, a fost victima incestului. Abia la 60 de ani a găsit puterea să vorbească.

Emmanuelle Béart, victima incestului

Emmanuelle Béart, în vârstă de 60 de ani, este cunoscută în toată lumea pentru rolurile din Mission: Impossible şi 8 Women. În Franța, locul său de origine, a fost apreciată pentru apariția în Manon of the Spring.

Filmul i-a adus un premiu César și, de asemenea, a mai fost nominalizată de şapte ori pentru cea mai înaltă distincţie cinematografică din Franţa. Totodată, actrița a mai jucat în A Heart in Winter şi Nelly and Mr Arnaud.

Recent, ea s-a implicat în regizarea documentarului Such a Resounding Silence, în cadrul căruia patru femei, victime ale incestului, și-au spus poveștile dureroase. Proiectul a fost prezentat marți, 6 septembrie 2023, la Paris, iar pe 24 septembrie va fi difuzat pe canalul francez M6.

Surpriza a fost când, prin intermediul unei mesaj video, Emmanuelle Béart și-a făcut curaj și a anunțat că, inspirată de victimele intervievate, a vorbit despre faptul că ea însăși a fost supusă incestului ani la rând.

S-a întâmplat prima dată când avea numai 10 ani

Prima dată s-a întâmplat când avea numai 10 ani, iar calvarul a continuat până când a împlinit 14. Anastasia Mikova, co-regizoarea documentarului Such a Resounding Silence a vorbit în numele actriței, care nu a fost prezentă la conferință.

Advertisement

Aceasta a dezvăluit că Emmanuelle Béart a ales să nu facă public numele agresorului său, deoarece nu consideră că ține de subiectul filmului. Totuși, starul internațional și-a dorit să precizeze că nu este vorba despre tatăl ei.

De altfel, a fost prezentat și un clip video în care se aude cum, în spatele camerelor, actrița discută cu cel care a agresat-o și îi spune că ar fi putut continua mult timp, din moment ce niciun apropiat nu a observat ce se petrece.  a Emmanuelle Béart mai precizat că bunica a fost cea care a salvat-o.

„Din moment ce tatăl meu, mama mea şi prietenii mei nu au observat nimic, puteai să faci asta din nou, şi ai făcut-o, timp de patru ani”, se aude Emmanuelle Béart spunând, conform publicației The Guardian. 

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *