ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actriță americană, șantajată cu poze nud de un hacker. Ce a făcut vedeta?

Bella Thorne a făcut un lucru de-a dreptul curajos! Un hacker a șantajat-o cu fotografii în care aceasta apare goală. Care a fost rezolvarea găsită de actrița americană?

Avatar

Publicat

pe

Bella Thorne a făcut un lucru de-a dreptul curajos! Un hacker a șantajat-o cu fotografii în care aceasta apare goală. Care a fost rezolvarea găsită de actrița americană?

Cunoscuta actriță Bella Throne a făcut un lucru extrem de curajos, după ce a fost șantajată de către un hacker. Tânăra a postat deja toate fotografiile nud pe care le avea în telefonul său. „Mă simt privită, simt că cineva a luat ceva special de la mine, erau poze pe care am vrut să le vadă doar o persoană specială„, a scris Bella Thorne. Actrița a făcut totul public în cursul zilei de sâmbătă, pe o rețea de socializare.


După ce preț de 24 de ore a fost amenințată cu pozele în cauză, Bella Throne a decis să le publice. „Pot să dorm bine în seara asta știind că mi-am luat independența înapoi. Nimeni nu îmi poate controla viața, nu o va face”, a scris ea pe Twitter, potrivit CBS News.
Bella Throne, șantajată cu poze nud de un hacker. Care a fost răspusul vedetei?


Bella Trone, lipsită de inhibiții


Tânăra actriță este cunoscută ca fiind un om fără inhibiții, foarte liberă și foarte directă. Bella Throne și-a uimit fanii după ce a apărut în câteva iposteze extrem de provocatoare. O ședință foto pentru campania unei noi game de machiaj a surprins-o pe Bella extrem de sexy. Starul de doar 21 de ani a reșușit să-și scoată în evidență trupul și chipul extrem de frumos, pozând doar în lenjerie. Mai mult decât atât, până și rujul folosit de aceasta se numea Chocolate Sexual.
Actrița Annabella Avery Bella Thorne s-a născut pe 8 octombrie 1997 și a debutat la o vârstă foarte fragedă în domeniul în care activează și astăzi. Una dintre cele mai cunoscute apariții a fost în „Totul Pentru Dans/ Shake It Up!” (2010), dar și producțiile de comedie: „The DUFF” (2015) şi „Din greşeală împreună/ Blended” (2014).

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *