ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul Radu Gabriel, la braț cu cele două fiice. Au adus cu ei o emoție de nedescris

Cunoscut mai ales pentru rolul său din „Las Fierbinți”, artistul aduce oamenilor zâmbetul pe buze ori de câte ori apare pe micile ecrane.

Avatar

Publicat

pe

Radu Gabriel este actorul care a intrat în inimile multor oameni. Cunoscut mai ales pentru rolul său din „Las Fierbinți”, artistul aduce oamenilor zâmbetul pe buze ori de câte ori apare pe micile ecrane.


Radu Gabriel la braț cu cele două fiice, în emisiunea lui Măruță. Recunoscut ca „primarul Mitică” din serialul „Las Fierbinți”, Radu Gabriel este profesor la IATC. Artistul este titular al cursului „Analiza textului dramatic”, predat din anul 2005 până în prezent studentilor din anul I, studii de licență și anul I de masterat.


Este părinte și pe micile ecrane, dar și în realitate. În rolul „primarului Mitică” el este tatăl Gianinei. Însă, atunci când este doar Radu Gabriel, el este tatăl Anei. Tânăra este pasionată de artă și îi calcă pe urme mentorului său. Actorul a fost pentru prima dată tatăl amândurora, în platoul emisiuni „La Măruță”.


Ana Radu calcă pe urmele tatălui său, Radu Gabriel


Radu Gabriel la braț cu cele două fiice. Actorul a vizitat astăzi platourile PRO TV, alături de fiica sa reală. Gianina este familiară telespectatorilor, pe care îi amuză în serialul „Las Fierbinți”. Ana Radu, fiica actorului, l-a însoțit pentru prima oară pe tatăl său într-o emisiune. În emisiunea „La Măruță”.

După ce a absolvit Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, Ana Radu a devenit studentă la UNATC – Actorie, în 2018. Fiica lui Radu Gabriel a mărturisit că a fost pasionată de actorie din copilărie. Tânăra are deja la activ câteva roluri importante în filme, unul dintre acestea fiind în filmul 5 GANG. De asemenea, ea a călătorit și în străinătate, unde a filmat cu echipa BBC.
„Actriță îmi doresc să mă fac de când mă știu. Anul trecut am venit aici în platou pentru filmul 5 GANG. A fost pentru mine o chestie foarte nouă și a fost o experiență minunată. Am avut și norocul să lucrez în străinătate, de două ori. Prima oară am plecat acum doi ani în Irlanda, am filmat cu BBC”, a dezvăluit Ana Radu.


Cariera a actriță a Anei Radu s-a canalizat către film. De aceea și tatăl ei a spus că „fiică-mea are mai multe filme decât am eu”.

Advertisement


Radu Gabriel îi simte lipsa fiicei sale, care a crescut și își croiește propriul drum


Radu Gabriel își iubește enorm fiica. A mărturisit că își dorește pentru ea orice îi face plăcere, orice o face fericită. Actorul spune că Ana a crescut, maturizându-se și croindu-și propriul drum, și se bucură de orice moment alături de ea.

„De ce am venit aici. Acum să îți răspund. Cât mai stăm noi aici, zece-cincisprezece minute așa. Am venit să mai stau și eu cu fata mea. Acum e mare, are programul ei, are prietenii ei, are viața ei”, a spus Radu Gabriel, în emisiunea lui Măruță.


Radu Gabriel și Ana Radu au emoționat întregul platou


Cel mai frumos moment din emisiune a fost cel în care actorul a fost întrebat: „Ce admirați cel mai mult la celălalt? Ce îți place cel mai mult la fiica ta?”. Răspunsul lui Radu Gabriel i-a emoționat pe toți cei prezenți: „Este un om în care am încredere”. Ana a dezvăluit apoi că tatăl ei este cel mai bun prieten al ei.

„Cred că cel mai mult îmi place la tata că este cn adevărat cel mai bun prieten al meu. Eu sunt născută pe 24 aprilie și tata este pe 23 aprilie”, a spus Ana Radu.


Radu Gabriel mărturisește cu încredere că i-ar plăcea să se afle pe scenă alături de fiica lui: „Da! Mi-ar fi drag. Eu joc cu orice actor bun. Ar fi o experiență foarte mișto”. În ceea ce privește emoțiile, el susține că, dacă s-ar afla într-un spectacol cu Ana ar da dovadă de profesionalism.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *