ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul Mihai Constantin este un tată mândru. Fiul îi calcă pe urme

Avatar

Publicat

pe

Mihai Constantin a apărut recent la emisiunea „Marius Tucă Show”. A fost un moment important pentru actor, deoarece a venit însoțit de o persoană specială.


Mihai Constantin este un tată mândru. El s-a prezentat în cadrul emisiuni „Marius Tucă Show” o persoană extrem de dragă sufletului său. Actorul a mărturisit că se simte onorat să facă parte din aceeași familie.


Mihai Constantin și-a prezentat cu mândrie fiul


Cel căruia Mihai Constantin i-a făcut introducerea emoționantă este chiar fiul său. Artistul l-a prezentat cu mândrie pe Matei. Și mai mult, se pare că tânărul îi calcă pe urme tatălui său.
„De asta suntem astăzi aici pentru că vreau să îl cunoașteți (n.r. – pe Matei). Este o mare onoare sa fim rude. Și aici este foarte greu să te expui în fața unor oameni dacă nu ai nici un fel de experiență. Un mare actor după părerea mea este cel care reușește să își expună părțile cele mai sensibile publicul.


Eu eram absolut terorizat de faptul că vine tată să mă vadă. Mi se pare că cea mai mare emoție a unui copil care cânta sau face teatru este momentul în care părinții lui vin să îl vadă. Matei nu este foarte deschis, este mai introvertit și m-a invitat la câteva examene și am fost absolut fascinat pentru că am descoperit alt om pe care nu îl știam stând în casă cu el.
Am descoperit un om foarte sensibil, un bărbat foarte senzual care este capabil să facă curte unei femei, să producă emoție. Un om cu un simț extraordinar al mișcării. Am fost foarte recunoscător faptului că el face Facultatea de Teatru, pentru că l-am redescoperit.
De asta suntem astăzi aici, pentru că vreau să îl cunoașteți. Și aici este foarte greu să te expui în față unor oameni dacă nu ai nici un fel de experiență”, a declarat Mihai Constantin.


Matei, fiul lui Mihai Constantin, voia să devină sportiv


Matei, fiul lui Mihai Constantin, este în floarea vârstei. Tânărul trăiește fără griji, dar cu planuri mari de viitor, la 21 de ani. El a mărturisit că, inițial, voia să urmeze alt drum în viață. Cu toate că a crescut în lumea teatrului, el voia să devină sportiv.

„A fost o chestie destul de spontană faptul că eu am intrat în trupa de teatru a liceului. Am intrat în trupă și lucrurile au mers firesc după. M-am simțit foarte bine în anturajul de acolo, lângă oamenii de acolo, alături de coordonatorul de la trupă. Mi-a fost foarte frică la început. Eu am fost foarte timid.

Advertisement

Acum se pare că este ok. Mă lovesc de multe ori de probleme de timiditate, dar îmi pare că sunt bine. Când plec la facultate dimineață mi-e greu, dar nu aș putea să dau o definiție a teatrului. Poate peste 10 ani când nu voi mai face chestia asta poate voi face altceva, dar mă bazez pe faptul că îmi place.
O definiție a teatrului meu este faptul că îmi place, îmi aduce satisfacție și cam atât. Era mai degrabă un gând ascuns. Inițial am vrut să fiu sportiv. Am crescut în teatru, dar nu am stat zi de zi”, a spus Matei Constantin la „Marius Tucă Show”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *