ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul Kevin Heart, împiedicat de Tom Hanks să anunțe că are Covid-19

Avatar

Publicat

pe

Kevin Hart a spus că a fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul acestui an.


Actorul din Jumanji în vârstă de 41 de ani, apărea la un spectacol de comedie din Yellow Springs, Ohio, pentru „The Intimate Social Distanced Affair” de Dave Chappelle când a realizat ce i se întâmplă.
În cadrul evenimentului din weekendul trecut, Kevin a spus: „Problema este că am avut în același timp cu Tom Hanks și nu am putut spune nimic pentru că el este mai faimos decât mine”. Tom Hanks și soția sa Rita Wilson au fost testați pozitiv coronavirus în timp ce se aflau în Australia, pe 11 martie.

Dave Chappelle a cheltuit 100 000 de dolari pentru „testarea rapidă a coronavirusului” pentru cei care au participat la spectacolele în aer liber pe care le-a susținut în această vară.


Accidentul de mașină prin care a trecut Kevin Heart


Acest lucru s-a produs la doar câteva luni după ce Kevin a fost rănit într-un accident de mașină în California, pe 1 septembrie 2019.
Diagnosticul lui Kevin Hart cu Covid-19 vine la mai puțin de un an după ce a fost internat la spital timp de 10 zile, când a fost pasager într-o mașină care s-a izbit de un copac anul trecut.
Vorbind în cadrul unui podcast cu Joe Rogan Experience, el a spus: „Am mințit în spital pentru că nu voiam să știe că am dureri, pentru că am crezut că nu mă vor lăsa să încerc să mă plimb. În cea de-a șaptea zi în spital, am reușit să merg pe jos, doar în plimbări lente. Nu voiam să încetez să încerc”.
El a trebuit, în cele din urmă, să sufere o operație prin care trei zone ale coloanei vertebrale să fie sudate chirurgical, urmând săptămâni de tratament de recuperare.

În prezent, Kevin își așteaptă cel de-al doilea copil cu soția Eniko, după ce l-a avut deja pe fiul lui Kenzo Kash. Comediantul are, de asemenea, doi copii din prima căsătorie cu fosta soție Torei: Heaven, în vârstă de 15 ani și Hendrix, în vârstă de 12 ani.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *