ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul din Vlad și soția lui au aniversat zece ani de iubire. Ce surpriză i-a făcut Adi Nartea când a cerut-o în căsătorie

Adi Nartea, protagonistul serialului ”Vlad” de la PRO TV, formează un cuplu cu modelul Alina Ferinceac de zece ani și sunt căsătoriți numai de șase. Ce surpriză i-a făcut actorul când a cerut-o pe iubita sa în căsătorie?

Avatar

Publicat

pe


Adi Nartea, protagonistul serialului ”Vlad” de la PRO TV, formează un cuplu cu modelul Alina Ferinceac de zece ani și sunt căsătoriți numai de șase. Ce surpriză i-a făcut actorul când a cerut-o pe iubita sa în căsătorie?


Ce surpriză i-a făcut Adi Nartea, actorul din Vlad când a cerut-o în căsătorie pe soția sa, Alina
Adrian Nartea, actorul principal din serialul ”Vlad”, are 37 de ani și este născut în Brașov. Din primul an de facultate a început să vină la București în calitate de model, pentru că se întâlnise cu Cătălin Botezatu și Catinca Roman, oameni care l-au sprijinit pentru a merge pe acest drum. În ultimele două decenii s-a făcut remarcat ca model, defilând pe podiumurile de modă și apărând în campanii de modă ori reclame TV. Anul 2019 l-a găsit în postura de actor, filmând pentru serialul ”Vlad”. În trecut, acesta a mai avut roluri în seriale precum ”Fastfood”, ”La Bloc” și ”Fetele Marinarului”.Adi Nartea, soția și fiica sa
„Am jucat în filmul lui John Boorman, Queen and Country, am o secvenţă în care mă bat cu protagonistul. Cumva, s-au pregătit toate lucrurile aşa, pentru rolul din VLAD. A fost o provocare de la început şi cred că nu numai pentru mine, ci şi pentru toată lumea”, a spus actorul pentru protvplus.ro.


Ce surpriză i-a făcut artistul când a cerut-o în căsătorie?


Cât despre viața sentimentală, Adrian Nartea este căsătorit cu Alina Nartea Ferinceac, model de profesie, cu care are o fetiță de trei ani. Cei doi împlinesc zece ani de când se iubesc și șase de căsnicie. Cei doi au organizat o petrecere în cinstea iubirii lor, chiar pe 14 februarie, de Sfântul Valentin, și, cel mai probabil, au rememorat momentul cererii în căsătorie. Atunci, actorul a comandat o ciocolată imensă, pe care a scris ”Vrei să fii soția mea, Ciumpi?”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *