ZiarulRing

27-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul Denis Hanganu repara, în adolescență, calculatoarele vecinilor. A făcut primii bani la 13 ani!

Înainte de a intra într-o trupă de teatru de amatori, eveniment care s-a întâmplat în perioada liceului, protagonsitul serialului „Sacrificiul” „s-a specializat” în IT. De altfel, așa a câștigat și primii bani, încă de când împlinise 13 ani.

Avatar

Publicat

pe

Înainte de a intra într-o trupă de teatru de amatori, eveniment care s-a întâmplat în perioada liceului, protagonsitul serialului „Sacrificiul” „s-a specializat” în IT. De altfel, așa a câștigat și primii bani, încă de când împlinise 13 ani.

Denis Hanganu, interpretul lui Andrei Oprea din serialul „Sacrificiul”, a manifestat în copilărie un interes aparte pentru calculatoare. Muza lui de inspirație a fost un văr, a cărui muncă îl fascina. Așa se face că fiind copil și petrecându-și destul de mult timp în preajma acestuia, Denis a început să se priceapă și să rezolve diverse probleme. Apoi a cerut lămuriri suplimentare și a ajuns un ajutor de nădejde al verișorului său. În lipsa acestuia, puștiul era chemat la datorie, de diverși vecini, care îl plăteau pentru serviciile lui, iar sumele nu erau deloc de neglijat. „Mă pricepeam la reparat calculatoare. Pe vremea aceea resoftam windows-uri. Mergeam acasă, la oameni, rezolvam problemele și luam și bănuți. Cred că aveam vreo 13 ani. Am furat meserie de la vărul meu, care este foarte priceput în domeniul IT, m-a învățat și pe mine, știi cum e… afaceri în familie”, a declarat, pentru Libertatea, Denis Hanganu.

Doi ani mai târziu, când era în în clasa a IX-a, Denis s-a făcut rapid remarcat în trupa de de teatru a liceului, care era, însă, o trupă de amatori. Alături de colegii lui a mers la diverse festivaluri, el ajungând, ulterior, și în Capitală. Aici a câștigat primii bani din actorie, respectiv 400 lei, chiar dacă nu avea vreo diploma în domeniu. Dar a simțit că asta vrea să facă pentru tot restul vieții și s-a întors în București, unde a absolvit UNATC-ul. Și, desi nu i-a fost deloc ușor, la început, rolurile consistente și succesul nu au întârziat să apară, după cum putem cu toții vedea. Astfel, pe lângă filmările pentru serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 și în care și-a adjudecat rolul principal, actorul are colaborări cu șase teatre din Capitală, semn că nu duce lipsă de oferte profesionale. Ba dimpotrivă, abia reușește să-și găsească timp pentru toate proiectele. Însă nimic nu mai contează atunci când muncești cu plăcere, așa cum face el.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *