ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul cu o viață demnă de un film. La 37 de ani a aflat că sora îi era, de fapt, mama

Jack Nicholson este de peste 60 de ani pe scenă, iar cu rolurile sale ne-a captivat pe toți. Legendarul actor a sărbătorit recent vârsta de 83 de ani, prilej numai bun de a răscoli prin istoria vieții sale.

Avatar

Publicat

pe

Jack Nicholson este de peste 60 de ani pe scenă, iar cu rolurile sale ne-a captivat pe toți. Legendarul actor a sărbătorit recent vârsta de 83 de ani, prilej numai bun de a răscoli prin istoria vieții sale.


Pe numele său complet, John Joseph Nicholson, acesta s-a născut în New York, dar a crescut în Neptun City. Motivul pentru care a venit pe lume departe de familia sa ține de anumite circumstanțe, și anume, mama sa, June, era adolescentă. Prin urmare, părinții ei au făcut tot posibilul ca nașterea să se producă în secret. Chiar dacă la început nu se știa cine este tatăl, muzicianul DOn Furcillo avea să recunoască ulterior că avea o relație cu June la vremea respectivă.


Pentru a proteja reputațiaa familiei, June a născut într-un alt oraș, iar mama sa, pe nume Ethel, l-a preluat pe Jack a făcut pe toată lumea să creadă că este fiul ei. Până și Nicholson a crescut știind că cea care i-a dat viață îi este soră.


A aflat însă adevărul despre familia sa, abia când avea 37 de ani și era deja celebru. Faptele au fost dezvăluite de revista Time, iar asta după ce un jurnalist al publicației respective a încercat să creioneze și o povetse despre celebrul actor. Din păcate, June și Ethel erau deja moaarte la acel moment.

A fost și salvamar


În tinerețe, Jack a încercat numeroase joburi, printre care și cea de salvamar, încercând să economisească ceva bani. S-a mutat în Los Angeles după absolvirea liceului, unde locuiește cu June. Își faace treptat intrarea în showbiz și devine asistentul animatorilor William Hanna și Jospeh Barbera, cunoscuți pentru conceperea celebrului ”Tom și Jerry”. Iar dacă nu s-ar fi făcut actor, Nicholson ar fi fost ilustrator la Hollywood.
Acesta avea vârsta de 21 de ani când a apărut prima dată pe marele ecran în drama „Cry-Baby Killer”, iar acest film a fost doar primul dintr-o serie de colaborări cu regizorul Roger Corman. Cel mai important rol al carierei sale este cel al pacientului mascochist din pelicula ”Micul magazin al ororilor”, din 1960.
Împarte, pentru o vreme, casa din Santa Monica cu colegul Marlon Brando și îl au ca vecin pe Warren Beatty, iar Mulholland Drive devine cunoscută drept ”Strada băieţilor răi”. După moartea lui Brandon din 2001, Nicholson a achiziționat faimoasa proprietate din respect pentru fostul său coleg. Când a obținut rolul lui Joker din ”Batman”, acesta era deja o legendă. Până acum, acesta a câștigat aproximativ 60 de milioane de dolar pentru acest rol, datorită spiritului său întreprinzător.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *